Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Bryllup

Saml alle bryllupsbillederne i en personlig fotobog

Bevar de mange smukke øjeblikke fra den festlige dag i en flot bryllupsbog

Brylluppet er en hel særlig dag, som fortjener at blive foreviget i billeder. Saml alle de skønne, sjove, skøre og kærlige bryllupsbilleder i en CEWE FOTOBOG, som I kan have med jer for altid til minde om den specielle dag. Der er mange måder at gribe forevigelsen af den store dag an på. Her får du inspiration til, hvordan du kan bruge bryllupsbillederne på forskellige måder i en fotobog.

Få brylluppets mange perspektiver med i bogen

Åben fotobog med tre bryllupsbilleder i bliver holdt af to hænder
Det er både nemt og enkelt at designe en personlig fotobog med bryllupsbilleder

En bryllupsfest er ikke ens for alle – den kan være meget forskellig fra bord til bord, og det kan variere meget, hvad de enkelte gæster lægger vægt på. Så giv dine gæster mulighed for at vise, hvad de synes var vigtigt på dagen og få måske nogle sjove og ekstra festlige bryllupsbilleder fra de sene nattetimer. Du kan få festens mange forskellige perspektiver med ved at dele engangskameraer ud på bordene, som gæsterne frit kan benytte. Efter festen kan du fremkalde engangskameraerne og få nogle helt nye vinkler på brylluppet, og de bedste billeder kan du digitalisere og samle i en flot fotobog om brylluppet.

Saml bryllupsbilleder fra alle gæsterne

Lukket fotobog med et brudepar på forsiden ligger op et træbord
Gør gæsternes billeder fra festen til en del af bryllupsbogen

I dag går vi alle rundt med et kamera i lommen, og på en festdag som et bryllup vil der blive taget hundredvis af billeder. Det er ikke som i mormors tid, hvor man tog til fotografen og fik taget et par bryllupsfotos, og så var det fint. Vi har stort set hele tiden et kamera på os, og derfor kan du helt sikkert også indhente nogle pletskud fra bryllupsdagen hos alle jeres gæster, som skal med i jeres fotobog. De mange billeder, som gæsterne tager af jer, er vigtige minder, som kan fortælle forskellige historier fra jeres helt særlige dag. Så sørg for at få samlet bryllupsbilleder ind fra alle gæsterne, og sæt de bedste ind i en fotobog.

Forskellige formater til bryllupsbillederne

Fotobog med layflat-indbinding med bryllupsbilleder ligger på et træbord
En fotobog med layflat-indbinding passer perfekt til panoramabillederne fra bryllupsfesten

Måske har I booket en decideret bryllupsfotograf til den store dag. De billeder, bryllupsfotografen tager, viser ofte hele dagen – fra forberedelserne om morgenen til brudevalsen om aftenen. Fotografens billeder er af høj kvalitet, og det kan være en god idé at gøre noget helt særligt med dem. Du kan vælge at sætte bryllupsbillederne i deres helt egen fotobog. Hvis du gør det, er det oplagt at vælge et stort format til bogen, så I kan se alle de flotte detaljer, fotografen har fanget. Et bryllupsalbum i XXL-format er stor og er en smuk måde at præsentere jeres minder på.

Det er også værd at overveje, hvilken papirtype I skal vælge til bogen. Flere af vores papirtyper giver mulighed for layflat-indbinding – så kan I lade jeres flotte bryllupsbilleder strække sig hen over bogens samling, uden der kommer en fold i midten, som ’spiser’ lidt af motivet. Det er især flot til de smukke panoramabilleder fra brylluppet.

Design bryllupsbogen, så den passer perfekt til jer

Hvid fotobog med skindindbinding og effektlak i guld på forsiden liger på et træbord
Vi har et stort udvalg af formater, papirtyper og indbindinger, så I kan designe den helt perfekte bryllupsbog

Jeres egen bog med bryllupsbilleder er et personligt og værdifuldt minde, som I kan finde frem og nyde resten af livet. Derfor er det også vigtigt, at I kan lave bogen, præcis som I vil have den. Hvis I bruger vores gratis og populære fotoprogram, har I alle muligheder for at lave lige nøjagtig den bryllupsbog, I ønsker. I kan vælge mellem færdige designs eller starte helt fra bunden. I kan også dekorere bogen med fine dekorationer og flotte cliparts.

Det er værd at lægge energi i indbindingen af fotobogen, som er den I vil møde gang på gang, når bogen ligger på bordet eller står i reolen. I kan understrege den særlige begivenhed med flot effekttryk på bryllupsbogens forside. I kan også gøre det ekstra eksklusivt med en indbinding i skind eller lærred.

Få mere vejledning om, hvordan du laver din egen fotobog – deltag også i et af vores gratis webinarer, og lær at lave en smuk og unik fotobog!

Vi håber, I bliver rigtig glade for jeres bog med bryllupsbilleder!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.