Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Konfirmation

Sådan gør du de bedste konfirmationsbilleder til fine vægbilleder

Få trykt og indrammet favoritbillederne fra konfirmationsdagen, og brug vægbillederne til at dekorere og pynte hjemmet med

Efter en dejlig konfirmation eller nonfirmation er kameraet sikkert fyldt med en masse billeder fra en skøn dag. Så hvorfor ikke bruge nogle af alle de fine konfirmationsbilleder til at pynte væggene derhjemme? Det er både dekorativt og personligt at bruge sine egne billeder til indretning i hjemmet. Pynt væggene med dejlige minder fra dagen – vi har et stort udvalg af forskellige typer vægbilleder og rammer, så du selv kan designe lige præcis det konfirmationsvægbillede, der passer bedst ind i stuen, i gangen eller på ungdomsværelset hos jer. Her viser vi dig tre enkle trin til, hvordan du får dine konfirmationsbilleder lavet til flotte og stilfulde vægbilleder.

1. Vælg det eller de konfirmationsbilleder, du vil bruge

Det første trin i processen giver næsten sig selv: Du skal først og fremmest finde ud af, hvilket eller hvilke billeder fra konfirmationsdagen du vil bruge. Skal det være et portrætfoto kun af konfirmanden, skal det være et billede af hele familien samlet, eller måske et billede af konfirmanden sammen med sine søskende? Hvis det er svært at vælge, kan du i stedet lave en fin fotocollage med alle dine yndlingsbilleder fra den store dag. På den måde slipper du for at skulle udvælge blandt dine mange gode pletskud og får i stedet et stykke unik fotokunst.

Du kan selvfølgelig også bestille flere enkle vægbilleder, som du kan hænge op ved siden af hinanden for at skabe en flot og levende effekt, eller du kan hænge enkelte vægbilleder op i forskellige rum, hvis du gerne vil sprede minderne ud flere steder i hjemmet. Om du er mest til at få konfirmationsbillederne trykt på for eksempel fotolærred, som plakater, som print på træ, som print på glas eller noget helt femte, så kan det lade sig gøre! Vi har et hav af muligheder, så du kan få de helt perfekte vægbilleder fra den store dag.

2. Find en flot billedramme til konfirmationsbilledet

Det næste du skal beslutte dig for er, hvordan konfirmationsbilledet skal indrammes. Rammer kan være med til at fremhæve dine konfirmationsbilleder på en flot og stilfuld måde, så billederne tager sig endnu bedre ud. Men nogle typer vægbilleder, som for eksempel et foto på lærred eller et foto på plade, er dekorative i sig selv og behøver ikke nødvendigvis at komme i en ramme. Men for mange andre typer billeder er en ramme med til at fuldende og fremhæve et billede.

Billedrammer kan for eksempel give dine konfirmationsbilleder et stramt eller blødt look, fremhæve billederne eller give billederne et minimalistisk udtryk. Vi har forskellige trærammer, kunststoframmer og metalrammer. Du kan også vælge en ramme, der går i tråd med et eventuelt tema, som har været gennemgående i forbindelse med konfirmationen. Måske har I haft et naturtema til konfirmationen, og så kan det være, at en plakatliste i flot egetræ er den helt rigtige måde at indramme konfirmationsbilledet på.

Mulighederne er mange, så det er bare at gå på opdagelse i vores store sortiment af rammer og vælge den, der passer bedst. Du kan prøve dig frem ved at uploade det valgte konfirmationsbillede med forskellige typer og farver rammer omkring. På den måde kan du få en god fornemmelse af det samlede udtryk og finde den ramme, der matcher allerbedst.

Tip: Se her, hvordan du hænger billeder op, så vægbillederne passer ind i din indretning.

3. Gennemfør bestillingen af dit vægbillede

Når du har udvalgt det eller de helt rigtige konfirmationsbilleder, og har valgt en flot indramning, så er der kun ét trin tilbage: Bestil vægbilledet. Du kan både designe og bestille billedet eller billederne online på cewe.dk, i vores foto app CEWE Fotoverden eller via vores populære og gratis fotoprogram.

Tip: Når du har designet et eller flere vægbilleder fra konfirmationsdagen, kan du med fordel bestille flere eksemplarer af det samme produkt. Så har du en genial og meget personlig gave til bedsteforældrene. De vil uden tvivl sætte stor pris på et flot konfirmationsbillede – måske endda et billede, hvor de står sammen med konfirmanden eller nonfirmanden.

Vi håber, vægbillederne kommer til at pynte rigtig flot i hjemmet og minder jer om en dejlig dag – god fornøjelse med at designe konfirmationsbillederne!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.