Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Valentinsdag

Lav den bedste valentinsgave – en fotobog

Glæd din eneste ene med den mest personlige og unikke valentinsgave, der varer for evigt

Knap er julen overstået, før vi igen skal til at tænke på gaver. Heldigvis er det ikke så mange gaver, det drejer sig om denne gang – blot en enkelt til ham eller hende, du holder ekstra meget af. Men det kan også være svært nok at finde på en gave til valentinsdag, der både er flot, romantisk og personlig, særligt når din partner formentlig lige har fået alt det, han eller hun ønsker sig i julegave. Men bare rolig – vi giver dig her svaret på den perfekte valentinsgave: Lav en CEWE FOTOBOG fyldt med billeder fra jeres tid sammen.

Kærlighedsbogen over alle kærlighedsbøger

En fotobog med billeder fra jeres fælles oplevelser og gode minder er en vaskeægte kærlighedsbog. Men hvad er det lige, der er så romantisk ved en fotobog, spørger du måske nu? Jo, det kan vi sagtens fortælle dig:

  • En fotobog er en fortælling om jeres liv sammen. Det bliver ikke mere romantisk end at blive mindet om alle de gode stunder, I har haft sammen – uanset om det er gennem et par måneder, år eller flere årtier.
  • En fotobog er en personlig gave, der er lavet med kærlighed og omtanke. Den type valentinsgaver laver man kun til mennesker, der betyder noget særligt for en, og som man virkelig holder af.
  • Du kan indsætte små, fine tekster i fotobøgerne. Så måske skal billederne krydres med et par søde ord til din eneste ene eller sjove citater, I har sagt i hinandens selskab? Små tekststykker gør fotobogen endnu mere speciel og personlig.

Læs, hvordan Leonona Grigat lavede en fotobog til sin kæreste fuld af kærlighed!

En unik valentinsgave, som ingen andre har

Med en fotobog kan du være sikker på at give en valentinsgave, der med garanti vil blive godt modtaget. Din bedre halvdel vil uden tvivl kunne se, at gaven er valgt med omhu og kærlighed, og at du har lagt tid og arbejde i at lave en unik valentinsgave, som ingen andre har. Fotobogen viser en masse om jeres forhold og den tid, I har haft sammen indtil videre, og så er det rigtig hyggeligt at sidde sammen og bladre i bogen, mens I mindes alle jeres gode oplevelser. Samtidig er fotobogen en valentinsgave, der holder for evigt, og som I til hver en tid kan tage frem og kigge i.

Tip: Gør det til en tradition at lave en fotobog til hver valentinsdag – så har I en årbog for hvert år, I har været sammen. Så kan I følge med i, hvordan I har udviklet jer og jeres forhold gennem årene, og hvad I har oplevet sammen i årenes løb.

En lille, kærlig valentinsgave med stor betydning

Måske har I endnu ikke været sammen så længe. Hvis det drejer sig om et par måneder, er det måske lidt begrænset, hvad I har haft af oplevelser sammen, og hvor mange billeder du har af jer sammen. I tilfælde af det kan det måske virke som et lidt for stort projekt at lave en stor fotobog. Men så har vi anden god idé, der er lige så sød og personlig: Du kan i stedet tage et kig på vores CEWE FOTOBOG Pure, som er en smart, lille kvadratisk bog med billeder i. Selvom den ikke er så stor, er der plads til 22 billeder samt til både lidt tekst til hvert billede og en lille hilsen til din udkårne på første side. Stilfuldt og personligt og helt sikkert en valentinsgave, modtageren bliver rigtig glad for.

Har du ét virkelig godt billede, som du har lyst til at fremhæve i en gave til valentinsdag? Så se vores forslag til personlige valentinsgaver som både er kærlige og funktionelle.

Design din valentinsgave med billeder online

Du kan lave din fotobog i vores gratis fotoprogram, online via CEWE.dk eller i vores foto app CEWE Fotoverden. Alt kan lade sig gøre, når det kommer til at designe en smuk fotobog. Du kan give siderne farver og pynte med små cliparts i form af for eksempel hjerter. Find dine bedste billeder, design og bestil det hele online. For en sikkerheds skyld er tommelfingerreglen: Vær ude i god tid, så den bedste valentinsgave er i hus til den 14. februar, hvor vi fejrer kærligheden.

Vi håber, fotobogen falder i god jord – rigtig god fornøjelse med den og glædelig valentinsdag!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.