Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Mors dag

Mors dag gaveideer – 6 kærlige påfund til mors dag

Giv en unik mors dag gave. Vi har et stort udvalg af flotte fotoprodukter til ethvert budget.

Morgenbordet er dækket med kærlighed, fine gaver ligger klar på bordet, og de huslige pligter er omhyggeligt udført af flittige små hjælpere: Det er mors dag!

Det er dagen, hvor små og store børn viser deres mor lidt ekstra kærlighed, og hvor meget de værdsætter hende. Og mor er altså bare ganske særlig – hver eneste dag. Men på mors dag skal hun rigtig forkæles og mærke, hvor meget hun betyder. Hun fortjener en personlig morsdags gave. Og selvom hun uden tvivl bliver meget glad for varme og kærlige knus, så er det også en tradition for mange at give en gave på dagen. Mange forærer typisk deres mor en buket blomster eller noget lækkert chokolade. Hjemmelavede gaver er også i høj kurs og særligt populære hos mor. De viser, at barnet (uanset alder) har gjort sig tanker om gaven og har investeret tid i forberedelserne og udførslen. Her får du gode tips og ideer til specielle og personlige gaver til alle budgetter, som vil glæde enhver mor på mors dag.

1. Fine vægbilleder af mors et og alt

Få eksempelvis taget nogle flotte billeder af mors et og alt – hendes børn – og bestil efterfølgende de bedste billeder som vægbilleder, der kan pynte flot på væggene i hjemmet. Dem vil hun elske at kigge på, og så er vægbilleder samtidig med til at gøre hjemmet varmt og personligt! Vi har et stort udvalg af forskellige typer vægdekorationer og flotte rammer, så der er noget, der passer til enhver mors stil. Et billede til væggen er iøvrigt en mors dag gaveide, der er hurtig at lave - du skal bare bruge ét rigtig godt billede og mon ikke, der er rigeligt at vælge imellem?

2. Gør blomsterne til mor helt specielle med artprints

En buket blomster er nok den mest almindelige mors dag gaveide. Og hvem vil ikke også blive glad for flotte blomster? Men en blomsterbuket kan faktisk nemt gøres lidt mere speciel, unik og personlig. Du kan nemlig ganske enkelt tilføre blomsterne noget ekstra ved at sætte flotte artprints i båndet på buketten. Sæt for eksempel et eller flere flotte polaroid billeder med billeder af mor og børn på buketten, og skriv en kærlig hilsen nederst på dine retro billeder. Du kan også lave flotte og personlige billedstrimler med fine billeder af barn og mor. Så giver du buketten et ekstra pift og gør noget særligt ud af den – og så kan mor efterfølgende bruge billederne til at hænge fint op på køleskabet eller opslagstavlen.

3. Giv mor hendes helt eget fotokrus

Mange mødre nyder en kop varm kaffe eller te i løbet af dagen. Giv hende et personligt og flot fotokrus i gave på mors dag, der er designet med et fint billede af hende eller måske med et flot, kærligt eller sjovt billede af hende og hendes børn. Så bliver det altså lidt sjovere og hyggeligere at drikke kaffen! Om mor er mest til et stort café latte-krus til hjemmet, et fint porcelænskrus hun kan tage med på kontoret, et robust emaljekrus hun kan bruge på vandreturene eller et helt fjerde slags, så har vi et stort udvalg af personlige fotokrus, der passer til alle mødre.

Hvad passer bedre til en kop kaffe end chokolade? Giv din mor en gaveæske med chokolade og med dine egne billeder på æsken sammen med kruset!

4. Skønne billeder i en fotokalender

Der er nok at se til som mor! Børnene skal hentes og bringes til forskellige aktiviteter, der skal holdes styr på familiens mange fødselsdagsinvitationer, og det er ofte mor, der ved, hvornår der er klassearrangementer i skolen. Men hvorfor ikke hjælpe mor med nemt at holde overblik over alt det praktiske? Forær hende en flot og personlig fotokalender i mors dags gave, der er fyldt med dejlige billeder af hende og familien hver eneste måned. Så kan mor hygge sig med at kigge billeder, samtidig med at hun kan skrive alt det ned, hun og familien skal. Win-win! Med et stort sortiment af både vægkalendere, bordkalendere og aftalekalendere har vi fotokalendere, der passer til enhver mors behov – og så er det er muligt at begynde fotokalenderen i lige præcis den måned, der passer bedst.

5. Søde fotomagneter med mors yndlingsmotiver

Glæd mor på mors dag med små, søde fotomagneter, hun kan hænge op og dekorere med forskellige steder i hjemmet som for eksempel på køleskabet eller på en tavle. Vælg nogle af mors yndlingsmotiver til magneterne, og lad hende bruge de fine magneter som en del af indretningen i hjemmet. Du kan vælge at forære fotomagneterne som kvadrater eller i hjerteform. Er denne søde og alsidige mors dag gaveide ikke lige det, der skal til for at gøre din mor glad?

6. Flot og praktisk mobilcover er den oplagte mors dag gaveide

Med et mobilcover med et sødt billede af mor og børn, kan mor nemt gøre sin telefon flot og personlig. Mange mennesker, heriblandt mødre, tager mobilen frem rigtig mange gange i løbet af dagen, så hvorfor ikke pynte telefonen og gøre den lidt ekstra pæn? Med et fotocover til mobilen får mors telefon ikke bare et pænt ydre, coveret er samtidig super praktisk, fordi det beskytter telefonen mod stød. Det er da en to-i-én-gave og den oplagte mors dag gaveide! Med mange forskellige varianter af stilfulde mobilcovers har vi også et, der passer til din mors smag og telefontype.

Se, hvordan Maria Louises minder dekorerer en række forskellige fotoprodukter fra CEWE – blandt andet et mobilcover af mor og børn.

Pynt gaven til mor med flotte fotoklistermærker

Vi håber, du har fået en masse god inspiration til den perfekte gave til mors dag! Uanset om gaven til mor skal være et personligt fotoprodukt eller noget helt andet, så kan du gøre lidt ekstra ud af indpakningen ved at dekorere den med personlige fotoklistermærker. Design klistermærkerne med billeder af mor og børn og gode minder, og dekorer gaven med de fine, personlige klistermærker.

Tip: Hvis mor skal forkæles med cupcakes eller andre lækre sager på dagen, så kan klistermærkerne også bruges som pynt på kager: Sæt klistermærkerne på grill-træpinde, og stik pindene ned i kagerne. Perfekt til eftermiddagskagebordet på mors dag!

Er du ude efter den ultimative gave til mors dag? Se vores forslag som går lige i hjertet på enhver mor. God mors dag!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.