Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

En fotobog til mor

Design en unik fotobog til din mor – vi har et stort udvalg af forskellige fotobøger, størrelser, papirtyper og indbindinger

Skal din mor have noget helt særligt i år til mors dag? Fortjener hun en gave til mors dag, der er fuldstændig unik, spækket med kærlighed, og som er lavet med stor omtanke? Så skal hun have en CEWE FOTOBOG fyldt med skønne billeder fra al den tid, hun har være din mor i – billeder fra jeres fælles oplevelser, sjove episoder og skønne minder. Med en fotobog som en personlig mors dags gave giver du den mest personlige gave, der samtidig varer for evigt. En gave, der går lige i hjertet på enhver mor!

En gave til mors dag om jeres fælles historie

En fotobog fortæller jeres fælles historie. Den smukkeste historie af alle – historien om båndet mellem en mor og et barn. Det bånd, som kun I to forstår. Med en bog fyldt med billeder fra jeres liv sammen, kan din mor gå på opdagelse i alle jeres fantastiske minder og gode stunder. I kan sætte jer sammen og bladre bogen igennem og grine, græde og mindes alt det, I som mor og datter eller søn har lavet gennem årene. Og når mor sidder alene en aften og savner dig, kan hun nemt tage fotobogen frem og nyde alle de dejlige billeder af jer i bogen. For en fotobog er en gave, der holder for altid, og som aldrig bliver for gammel at tage i brug. En gave til mors dag, der med garanti gør din mor lykkelig, og som måske også fremkalder en lille tåre i øjenkrogen.

Tip: Når du designer fotobogen til din mor, kan du for eksempel vælge at bygge bogen kronologisk op, så den starter med billeder, fra da du var helt lille og så følger jeres mor-barn-forhold op gennem livet. Det giver et godt overblik og en god rød tråd gennem hele bogen. Samtidig giver det et godt indblik i, hvordan jeres forhold har udviklet sig i årenes løb.

Sammensæt en unik bog med billeder til din mor

Det kan hurtigt blive lidt af en tidsrøver at lave en fotobog. Men hvis du ikke har lyst, tid og energi til at bruge al for meget tid på at designe bogen, kan du heldigvis gøre brug af vores mange færdige designskabeloner, der er lige til at gå til, så du hurtigt og nemt kan sammensætte din fotobog. Husk, at det alene er op til dig, hvor mange sider fotobogen skal være, og hvor mange billeder der skal være på hver enkel side – på den måde kan du selv styre, hvor meget tid det skal tage at lave denne personlige gave til mors dag.

Vil du gøre fotobogen endnu mere personlig, kan du skrive små søde ord og tekster til de forskellige billeder i bogen. Det kan være små noter fra en oplevelse, I har haft sammen, eller et sjovt citat en af jer har sagt engang. De små tekster er med til at gøre det endnu sjovere og hyggeligere at kigge i fotobogen.

Tip: Gør det til en tradition at give mor en fotobog hvert år i gave til mors dag, og glæd hende med dejlige billeder fra årets løb i en årbog. En hyggelig og kærlig tradition, der vil skabe glæde år efter år.

Lille, enkel og hurtiglavet fotobog

Hvis det virker lidt for uoverskueligt at gå i gang med en stor fotobog, kan du i stedet give din mor en CEWE FOTOBOG Pure i gave til mors dag. Konceptet er præcis det samme – denne fotobog er blot noget mindre og kan designes meget hurtigt og enkelt. Med en CEWE FOTOBOG Pure et det muligt at fortælle jeres fælles historie i 22 flotte billeder, og du kan se frem til at glæde din mor med en stilfuld, varm og personlig gave på mors dag.

Vi har rigtig mange fotogaver, der egner sig til mors dag. Få flere mors dag gaveideer her!

Lav gaven til mors dag online

Du kan lave din fotobog til din mor online via CEWE.dk, i vores gratis fotoprogram eller i vores foto app CEWE Fotoverden. Her kan du designe en smuk fotobog med alle dine favoritbilleder af dig og din mor, vælge flotte baggrunde, indsætte sjove cliparts og give siderne fine farver – alt kan lade sig gøre, så din mor kan få den helt perfekte fotobog, der matcher hende bedst, i gave til mors dag.

Husk, at du altid kan kontakte vores kundeservice på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål til, hvordan du laver din fotobog.

Vi ønsker dig en god proces med fotobogen til din mor og håber, at hun bliver rigtig glad for denne helt særlige gave til mors dag!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.