CEWE Fotoverden app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kundeservice
78 79 78 03
Aluminiumsdrikkedunk Aluminiumsdrikkedunk Aluminiumsdrikkedunk Aluminiumsdrikkedunk

Aluminiumsdrikkedunk

Perfekt til kolde og varme drikkevarer

På tur med familien, i skolen eller til sport: Den robuste aluminiumsdrikkedunk er praktisk og dekoreret med dit bedste billede.

  • Fototryk i panoramaformat
  • Indhold: 500 milliliter
  • To skruelåg og en praktisk karabinhage medfølger
fra 139,00 Kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Materiale:

Aluminium

Kan vaskes i opvaskemaskine

Farve:

Aluminium

Trykbar flade:

19 x 8 cm

Højde:

19 cm

Diameter:

7,5 cm

Indhold:

500 ml

Anbefaling:

Vaskes i hånden

Design:

Stort udvalg af designs

En god drikkeflaske er til glæde for dig og miljøet

En lækker drikkedunk får dig simpelthen til at drikke mere. Det er vigtigt at drikke vand hver dag, og voksne skal have 1 ½ liter om dagen, mens skolebørn skal have 1 –1 ½ liter dagligt. Koldt vand er bedst at slukke tørsten med, og det er mest hygiejnisk at drikke fra sin egen vandflaske. Denne lækre vandflaske med billede trykt på er af aluminium, som er dejlig let og holder vandet koldt og frisk. Husk at vaske og tørre den godt hver dag, så der ikke opstår bakterier. Du kan købe den online her på siden.

Brug drikkeflasken til skolebørnene

Det er vigtigt, at børnene får drukket nok vand i skolen, hvor de jo ofte er meget aktive og bruger meget energi. Hvis børnene har en smart drikkedunk med deres eget billede på, er der nok større sandsynlighed for, at de får drukket nok vand. Hvilket barn ville ikke synes, det er fedt, at hive en lækker vandflaske op af tasken, og så oven i købet med eget billede på!

Vælg det rigtige billede på drikkeflasken:

Det er vigtigt, at der er det helt rigtige billede på drikkeflasken, så er der større chance for, at det bliver en succes! Det er naturligvis oplagt, at det skal være et billede af barnet. Så ved han eller hun også altid, hvilken dunk der er hans eller hendes i klasseværelset, i idrætsklubben, på tur og lignende.

Desuden slipper man for klistermærker med navn eller navn skrevet med tusch, der hurtigt flyder ud eller bliver slidt af, og man får det ikke altid skrevet igen. Ofte har klassekammeraterne også de samme drikkeflasker, og det kan være svært at kende forskel på dem. Det slipper du for nu, hvor du kan give dit barn en helt unik vandflaske med. På flasken kan der være:

  • Et billede af barnet. Selvfølgelig, det er jo helt oplagt
  • Et billede af det band/ den skuespiller eller youtuber, barnet er fan af. Hvilket barn vil ikke elske det?
  • Et billede af familiens kæledyr
  • Eller et af de sjove og søde familiebilleder, du sikkert har liggende på mobilen

Køb også en drikkedunk til dig selv:

Det er jo ikke kun børn, der har brug for en vandflaske. Voksne skal også sørge for at drikke nok vand i løbet af dagen. Så er det jo også fedt at have en lækker, unik drikkeflaske med på arbejde eller i træningscenteret. Hvilket billede skal du så have på vandflasken? Hvad med et billede af hele familien eller af de skønne unger?

Eller et billede af din dejlige kæreste, så i stedet for at have sådan et indrammet billede på dit skrivebord på kontoret, kan du have en smart drikkeflaske med hans eller hendes billede stående fremme. Det giver nok også lejlighed til nogle sjove snakke med kollegaerne. Det kan fx også være en humoristisk fotogave i afsked til kollegaen, som har fået nyt arbejde. Han eller hun skal da sendes afsted med en personlig gave.

Godt for dig, din pengepung og miljøet

Det er også godt for miljøet med en drikkeflaske, der kan bruges flere gange. Plastikflaskerne er egentlig en-gangs, og de kan være de rene bakteriebomber, selvom man synes, de er grundig skyllet. Ved at bruge en drikkedunk kan du personligt bidrage til at komme plastikflaskerne til livs. Det er også bedre for dig, idet den er nemmere at gøre ren, og der opstår derfor ikke bakterier. Så drik dit vand med god samvittighed – både over for miljøet og over for dig selv. Væn dig til at fylde din egen vandflaske med postevand hjemmefra, så slipper du også for at skulle købe vand på flaske hele tiden.

Køb gerne et par stykker, så du altid har en drikkeflaske til rådighed, når du skal bruge den. Og hvis du har valgt en med et sødt billede af familiens kæledyr, bliver der garanteret rift om den, når familien skal afsted om morgenen. Skal det være rigtig smart, kan du lave en matchende madklasse med foto eller et lækkert indkøbsnet med billede. Så er der altid styr på sagerne og på, hvem de tilhører.