Lektiekalender med dine egne billeder

Gør lektielæsningen lidt sjovere med en lektiekalender fra CEWE! Lav en personlig lektiebog med dine egne billeder af børnene eller deres yndlingsfotos trykt på.

Nogle børn er glade for at lave lektier og hiver bøgerne op ad skoletasken, så snart de er kommet inden for døren. For andre er lektielæsning bare ikke det fedeste… Med en sød og personlig fotokalender kan du pakke lektielæsningen ind, så den er appetitlig og lige til at gå i gang med. Så er det i hvert fald sjovt at få taget hul på lektierne, når man kan kigge i en flot lektiebog med yndlingsbilledet på forsiden.


Hvordan laver du en lektiekalender  • • Download vores gratis bestillingssoftware og åbn det

  •  • Vælg den type kalender du vil lave. For at lave en lektiekalender skal du vælge CEWE KALENDER dernæst Planlægningskalender og derefter Studiekalender

  •  • Så er du klar til at designe lektiekalenderen. Du kan vælge forskellige designs og sidelayouts, og du kan indsætte dine egne fotos eller nogle du ved, børnene kan lige at se på

  • • Slut af med at pynte med cliparts og se din kalender igennem, om den er, som den skal være

  •  • Læg den i varekurven og log ind og udfyld de relevante oplysningerHvem har brug for en lektiebog?


Alle skolebørn vil have glæde af en lektiekalender, både store og små. De yngste skolebørn kan hurtigt tage kalenderen op ad tasken og skrive lektierne i. Lav også en lektiekalender til dit barn med udfordringer. Lektiebøger er også en rigtig god ide til børn med udfordringer. Det er ikke altid, de kan oveskue intra eller husker at få logget på og få kigget der. Og så er det altså nemmere at hive lektiebogen op ad tasken og få et hurtigt overblik over dagen eller ugen, særligt hvis der er et rigtig godt billede på kalenderen.


Hvilke fotos skal du vælge til lektiekalenderen?


Hvad gør dit barn glad? Hvad kan hun lide at kigge på? Du kan pynte lektiebogen med billeder, du selv har taget, eller som ungerne har taget og gerne vil have trykt på kalenderen. Med mindre lektiebogen er til en fødselsdagsgave, kalendergave eller julegave, kan I eventuelt lave den sammen? Så kan børnene være med til at bestemme designet og hvilke billeder, der skal på.


  • • Det kan for eksempel være et billede af hele familien, hvis du er ved at lave en lektiebog til det lille barn. Når han så tager kalenderen frem i skolen for at skrive lektier i, får han lige en lille hilsen hjemmefra

  • • Til den store skolepige var det måske en idé med en lektiekalender med et fotos fra ridestævnet, pyjamasparty’et med alle tøserne eller med bedsteveninden?

  • • Og til den store skoledreng; hvad med et billede af alle gutterne fra fodbold? Eller legekammeraterne hjemme fra vejen? Eller de små marsvin? Eller… ?Hvad kan du skrive i lektiekalenderen?


Lektier – selvfølgelig! Men også andre ting kan være godt for barnet at have skrevet ned i kalenderen. For eksempel skoleskemaet, så barnet lige kan slå op og se, hvad han skal have i næste time, hvornår de skal have matematik igen næste gang, og hvornår det egentlig er SFO-tid. Mange børn kan faktisk godt lide overskuelighed og klarhed over, hvad de skal og hvornår. Så ud over lektier kan du også skrive fritidsaktiviteter såsom sport og klassearrangementer i lektiebogen. Derudover kan det også være en god ide at skrive legeaftaler og andre aftaler med familien i weekenden ned.


Se vores store udvalg af fotokalendere


Her hos CEWE kan du lave forskellige typer kalendere med dine egne billeder på. Lav for eksempel en familiekalender, som kan hænge i køkkenet eller et andet centralt sted i huset, og som hele familien kan have glæde af.

Eller hvad med en evighedskalender, som du kan have hængende for altid? Vi har i hvert fald med sikkerhed en kalender, der passer til dig og din familie og til jeres behov.


God fornøjelse!


 

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.