Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Bevar sommerminderne i en fotobog

Gør som Leonora Grigat – lav den skønneste sommerbog!

Ingen sommer uden mange nye, skønne sommerbilleder! Måske har du fanget en masse magiske sommerøjeblikke af børnene, knipset billeder af den smukke udsigt i Sydfrankrig, fyldt kamerarullen med billeder fra storbyferien eller taget søde billeder af familiehyggen i sommerhuset. Nu er det tid til at lave en fantastisk CEWE FOTOBOG, der passer godt på feriebillederne og sommerminderne, mens de stadig er friske i hukommelsen. Så kan du altid gå tilbage og genopleve dem i mange år fremover.

Pige ligger i dyner og kigger i en fotobog med sommerbilleder
Lad sommerminderne vare for evigt i en flot sommerfotobog

Vis dine minder frem

Du kan sige, hvad du vil om dine digitale billeder, men gode minder fungerer altså bare bedst i trykt format. Før du starter, kan du tænke over, hvor din sommerbog skal opbevares. Hvad er størrelsen på de andre bøger, den skal stå sammen med? Hvis den skal stå fremme som et stykke kunst, kan den med fordel være større, end hvis den skal stå sammen med fiktionsbøgerne i bogreolen. Leonora, der er fotograf og content creator, fortæller, at hun altid har sine fotobøger stående fremme på kommoden, og at familiens gæster elsker at stå og kigge i dem.

Læs mere om, hvordan Leonora gør fotobøger til en del af indretningen i hjemmet.

Åben fotobog med sommerbilleder ligger på et hvidt gulv omringet af røde valmueblomster
Du kan dekorere din sommerbog lige præcis, som du ønsker og få det look, du drømmer om

Match stil og tema

Uanset om du har været på storbyferie, badeferie, snuppet en staycation eller nydt adskillige udflugter i naturen, kan du vække alle minder til live, allerede når du designer bogens omslag. Hvad skal din bog have mest fokus på? Vælg det bedste billede til bogens omslag, som matcher billederne i din fotobog og find på en passende titel som for eksempel ”Vores sommer”, ”Sommerferie” eller skriv årstallet for sommeren, hvis du har planer om at lave sommerbøger år efter år – det er den hyggeligste tradition. Det er sådan en sjov måde at se tilbage på alle de dejlige sommerferier sammen som familie.

Få inspiration til skønne sommerprojekter.

Leonora Grigat sidder udenfor og kigger i en sommerfotobog sammen med sine to små børn
En fotobog er en perfekt måde at fortælle en historie på

Lad billederne fortælle en historie

Husk at få billeder med af hele jeres ferie. Alt lige fra turen til lufthavnen, børnenes leg ved vandet og af de mange kreative og sjove projekter, I sikkert har lavet såsom sandslotte og huler. Har den stået på storbyferie med shopping, kulturliv og mange besøg på lækre restauranter, er billederne herfra også virkelig fine at tage med i sommerbogen, så du altid kan se tilbage på dengang, du fik den største is på den lille, hyggelige café i Italien.

Tip: For Leonora er det vigtigt, at billederne på siderne hænger sammen, og at de fortæller samme historie. Hendes valg af layout afhænger derfor af, hvor mange favoritbilleder hun har fra hver fotografering, og derfor skifter antallet af billeder fra side til side. Desuden elsker hun at tilføje to sider over for hinanden med et billede af hver af sine børn i fuld størrelse.

Fotobog med guld effekttryk
Dekorer sommerbogen med flot effekttryk og få et eksklusivt look på bogen

Giv sommerminderne det sidste touch

Din sommerbog fortjener kun det bedste! Tilføj det sidste touch på fotobogens omslag med effektlak i guld, sølv eller roseguld. Det vil uden tvivl få bogens titel til at træde i karakter. Det giver det flotteste og mest eksklusive look og tager din sommerbog til nye højder.

Download vores fotoprogram, hvor du nemt kan designe din sommerbog.

Vi håber, du har fået nogle ideer til, hvordan du passer bedst på dine minder fra sommeren og bevarer alle de magiske sommerøjeblikke!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.