CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Billeder til stuen

Billeder til stuen

Få trykt dine egne billeder til stuen

  • Billeder fremkaldt som fotoplakat
  • Fotopapir i høj kvalitet
  • Klare farver
fra 29,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Formater:

  • 15 x 20 cm (15,2 x 20,3 cm)
  • 20 x 30 cm (20,3 x 30,5 cm)
  • 30 x 45 cm (30,5 x 45,7 cm)
  • 40 x 60 cm (40,6 x 61 cm)
  • 50 x 75 cm (50,8 x 76,2 cm)

Materiale:

Fotopapir med blank overflade

Produktmeddelelse:

Høj beskyttelse mod lysets påvirkning

Billeder til stuen med stor personlighed

Portrætter eller måske landskabsbilleder? Lav en foto-forstørrelse af dine bedste billeder

Er du på udkig efter billeder til stuen? Der er et væld af muligheder fra malerier til grafiske prints i forskellige stilarter. Køber du nogle af standardplakaterne fra Ikea eller Bilka, risikerer du dog, at de er mage til de billeder, som hænger i tusindvis af andre hjem.

Hvis du vil have unikke billeder i din stue, er forstørrede fotos derfor den allerbedste løsning. Vælg flotte portrætbilleder af dit barn eller dine børn, flotte landskabsbilleder fra dine rejser eller et spændende urbant kig fra en storbyferie. Mulighederne er mange, og du skal bare bestemme dig og bestille billeder online i det format og på det materiale, som passer bedst til din stue og personlige smag.

Hvilke formater kan du få printet dine billeder i?

Du kan vælge mellem en lang række af formater. De strækker sig fra 9 cm i højden som det mindste – og op til 50 cm som det største. I sideforholdene 3:4 eller 2:3. En vigtig ting, du her skal være opmærksom på, er, at bredden afgøres af dit kameras indstillinger. Altså hvilken størrelse, fotoet er i. Vi beskærer nemlig ikke dit billede, men lader det fylde i bredden forholdsmæssigt i relation til højden. Du kan læse mere i vores størrelsesguide.

Store billeder til stuen

Store billeder til stuen er flotte, hvis du har pladsen på væggen. Kører du fx den skandinaviske indretningsstil, med minimalistisk og lys indretning, kan et enkelt, stort billede på den ellers bare væg, være super flot. Det kan samtidig skabe den rette balance i indretningen, så der kommer et modspil. Nogle vælger at få lavet et stort portræt af deres barn enten taget af en professionel fotograf eller fanget selv. Her kan du læse mere om portrætbilleder.

Landskabsbilleder er også oplagte at få lavet i stort format til stuevæggen. Det kan være alt fra et herligt dansk billede med gule rapsmarker, som strækker sig, så langt øjet rækker. Det kan også være et foto, du har taget fra en bjergtop i Sri Lanka eller havet med bjerge i baggrunden i et flot lys, som fanges i vandoverfladen.

Ikke alle fotos egner sig til store billeder

Vær opmærksom på, at de dine fotos skal være i høj opløsning for at egne sig som store billeder. Når du uploader dine billeder, vil vores system markere dem med en rød, gul eller grøn smiley. De røde skal du helt udelukke, og du vil da også få vist en advarselstrekant hen over billedet. Får du en gul smile, kan du overveje, men vi vil dog anbefale kun at gå efter billeder i formater, som giver den en grøn smiley. Så er du sikker på at få et billede til din stue i højeste kvalitet.

Mindre billeder på reolen i stuen

Har du børn, har du med garanti et væld af søde babybilleder. De er også fine at få op i stuen, så de kan smelte hjerter på både dig og besøgende. Måske er det nogle af de billeder, du vil have printet i mindre- eller mellemstørrelse. Så kan du sætte billederne i ramme, hvorefter de kan stå på reolen eller på ophængte hylder. Du kan også lave en fotovæg med familiebilleder i stuen. Så kan du udvide den til 3, 4 eller 5 generationer, og det er sjovt at have en form for familietræ til at skabe sammenhæng og historie.

Flotte billeder til stuen i mange materialer

Ud over at du kan bestille den klassiske fotofremkaldelse, kan du hos CEWE også få trykt billeder på andre materialer. Vælg mellem:

Desuden kan du få printet billeder i retro-stil.

Klik dig rundt og se de mange muligheder – og få helt personlige billeder til din stue.