Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Studentergaver

Find årets studentergaver

Find årets studentergaver her hos CEWE

Her hos cewe.dk kan du finde studentergaver til ham, der virkelig har knoklet for at få studentereksamen i hus, studentergaver til hende, der er er kommet legende let gennem studierne, og alle derimellem. En studentereksamen skal da virkelig fejres, og det bliver den ofte også med alt hvad der dertil hører af fester, gæster og lange sommeraftener med snak og hygge med de kammerater, man har gået i klasse med i 2 eller 3 år. Det er ikke altid, gaveidéer står i kø, når man lige skal bruge dem. Derfor skal du læse med her og se, hvad vi forslår du kan lave i studentergave til ham, til hende, til kæresten og til alle de andre dygtige studenter, der snart får huen på.

Forslag til studentergave til ham

De store drenge der, hvad skal du lige finde på af gave til sønnemand, til naboens dreng eller til din kammerat, der bliver student? Vi har lavet en top 3 over populære gaver til ham, som også egner sig godt til studentergaver:

  • En stor, flot plakat. Vores plakater kan du lave med dit eget billede af studenten trykt på. Måske har han været ude at rejse og har et fedt billede taget 2 sekunder før, han bungee jumper? Eller måske ligger du inde med et rigtig godt og stemningsfulde billede af ham og klassekammeraterne, som kan laves som fed foto forstørrelse?
  • Forær ham et mobilcover med foto med et sjovt billede på af ham selv eventuelt sammen med en eller flere af klassekammeraterne. Så vil han ofte bliver min det om dem og de gode, sjove stunder, så tit som han har mobilen i hånden! Du kan både lave covers til iPhone, Samsung, Huawei mf.
  • Giv ham et gavekort til at lave en fotobog. Når han nu skal til at ud i verden, enten på uddannelse, i job eller ud at rejse, får han mange oplevelser i hatten. Få ham til at gemme de gode oplevelser og lave sit eget digitale fotoalbum med de sjove billeder, de stemningsfulde og de skøre.

Forslag til studentergave til hende

Lige som vi har lavet en top 3 over gaver, du kan forære ham i studentergave, kommer her en top 3 over studentergaver til hende:

  • Skal du finde på en gave til studinen, der fortsætter på studier efter studentereksamen, hvad så med at give hende en lækker spiralkalender, så hun nemt kan overskue alle de lektier og sociale ting, hun skal til at i gang med? Med vores flotte spiralkalender i A5, for eksempel, kan hun skrive lektier og aftaler ned, og der er plads til, at hun kan få trykt egne billeder på 28 af siderne, ligesom egne billeder også kan trykkes på forsiden og bagsiden.
  • Hexxas. Et af de nyere skud på vægbillede-stammen er flotte hexagon-formede billeder. Måske har hun nogle fede feriebilleder eller billeder med veninderne, som kan laves til en lille serie?
  • Eller hvad med et flot glasfoto? Måske med et billede i fra det øjeblik, hun fik huen på? Vores flotte glasfotos har billedet trykt direkte på 19 mm tykt glas, og det får det til at fremstå elegant og ekstra stemningsfuldt.

Studentergaveønsker

Nogle studenter skriver ønskesedler, når de holder studenterfester. Andre synes, det er dejligt, når gæsterne bare finder på noget at købe. Det er lidt forskellige, hvad man gør, ligesom det er meget forskelligt, hvem man giver gaver til, hvor meget man giver for osv. bare husk på, at selvom der måske er en ønskeseddel fra studenter, må du gerne selv finde på en gave til hende eller til ham.

Studentergave til kæresten

Er du ude efter en studentergave til kæresten? Hvis I har gået i klasse sammen, har du sikkert en del billeder af ham fra både hverdagen og fester, I har været til sammen. Saml de bedste i en fotobog, og du kan forære din kæreste et sødt, sjovt og personligt minde om studentertiden.

Lav studentergaverne online med dine egen fotos

For alle vores fotogaver gælder det, at du kan lave dem online med dine egen bedste billeder. Lave dem på vores hjemmeside, i vores fotoprogram, som du kan downloade gratis, eller i vores brugernemme foto-app. Vælg dit produkt, upload dit billede og design en ganske særlig og personlig studentergave, der nok skal falde i god jord.

God fornøjelse!