CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

kvindes hænder holder en op med babybillede på som kan være en gave til nybagt mor
En kop med billede af barn der kysser sin nye søskende udenpå og rød indeni, som er givet i barselsgave
Emaljekrus med babybillede på som kan gives i gave til nybagte mødre

Gaver til nybagt mor

Vil du lave en personlig barselsgave? Så er vores fotoprodukter med personlige billeder på oplagte gaver til en nybagt mor.

  • Stort udvalg af store og små barselsgaver
  • Sæt et billede på af den nyfødte
  • Garanti for at vække glæde
  • Unikke gaver som ingen andre giver mage til
fra 59,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Her på siden kan du læse mere om gaveidéer til nybagte mødre

Barselsgaver til mor

Nogle idéer til gaver til den nybagte mor

CEWE Gavekort

Giv den nybagte mor mulighed for selv at lave en fotobog og bevare de uvurderlige minder.

fra 100,00 kr.*

Plakat med kort med særlig betydning

Lav en unik plakat med billede og kort. Lav fx en plakat med den nyfødtes hjemby og fødselsbillede.

fra 199,00 kr.*

Billede i ramme

Bestil et fint indrammet billede af den nyfødte, som er en både enkel og personlig barselsgave.

149,00 kr.*

Glasfoto

Bestil et fint glasfoto med et billede af den nybagte mor og hendes nyfødte. En gave der fremover dagligt vil vække glæde.

fra 269,00 kr.*

Tip

Er gaven til dit første barselsbesøg? Så allier dig med den nybagte mors mand, veninde, mor eller hvem, der kan sende dig et godt billede af den nyfødte. Gerne på mail til store fotoprodukter, så opløsningen er høj.

Mange flere idéer til gaver til nybagt mor

Herunder giver vi flere forslag til personlige gaver til nybagte mødre. Perfekt til dig, der vil give en helt særlig barselsgave.
En termokop med foto af mor og barn, som kan være en perfekt gave til en træt mor

Gave til træt mor

Nybagte mødre kan jo godt være trætte – ligesom mødre, der ikke er nybagte. Her kommer alle vores krus med billede ind som oplagte barselsgaver. Du kan vælge et af vores allerstørste krus og kombinere med en pose kaffe, samt evt. et tæppe med billede, hvis du vil give en både personlig og lidt sjov gave til den trætte mor. Enten vores café latte-krus eller vores termoflaske. Begge kan du naturligvis sætte søde babybilleder på.

Termo-drikkeflasken har den fordel, at den kan bruges til både kolde og varme drikke, samt holde kaffen varm. For det er noget, nybagte mødre ellers må sande, at de sjældent får varm kaffe!

en fotobog med billeder af nyfødt er en gave til nybagt mor fra far

Gave til nybagt mor fra far

Måske er det dig, der lige er blevet far, og derfor vil give en gave til den nybagte mor fra far. Det er særligt betydningsfuldt at give en gave til kæresten efter fødslen. Her kan du også bruge mange af forslagene ovenfor. Da du som far formodentlig har alle de gode billeder af den lille nyfødte, vil vores forslag være en fotobog. Og det behøver ikke at tage lang tid at lave en fotobog. Du kan vælge at se vores guide, og ellers kommer du hurtigt i gang således:

Vælg mellem 3 bestillingsveje:

  1. Download CEWE myPhotos appen og lav backup af dine billeder her samt evt. deling med andre familiemedlemmers billeder. Herefter kan du nemt tilgå billederne og lave fotobogen i fotoprogrammet på din computer, selvom du har alle billederne på din mobil.
  2. Lav fotobogen online direkte på din mobil. Fx i formatet Kvadratisk
  3. Lav fotobogen i vores foto-app som du henter her til iPhone eller Android

Tip: Brug designagenten, hvis det skal gå hurtigt. Den laver selv et forslag til din bog, som du har mulighed for at redigere i.

Fotogaver til nybagt mor med billeder af baby og af mor og far på

Gaver til nybagt mor med egne fotos

Vil du give personlige gaver til den nybagte mor? Så kan du få et væld af idéer med alle vores fotogaver, hvor du både finder små og store, billige og dyre, men alle er de personlige! Du kan nemlig sætte fotos på, som er personlige for lige netop den nybagte mor, som du leder efter gave til. Du kan fx lave:

Se alle fotogaver
Et gavekort ved siden af et billede i ramme, en fotobog og print med babybilleder som eksempel på, hvad man kan lave med et gavekort i barselsgave

Gavekort kan være en personlig barselsgave

Uanset hvilken fotogave du vælger som barselsgave, vil den med sikkerhed blive en værdsat og betydningsfuld gave. At kunne bevare minderne og se tilbage på de første øjeblikke med deres barn er noget, som forældrene vil værdsætte i mange år fremover.

En idé er at give et gavekort her til CEWE. Så kan hun lave barnets bog som et babyalbum i en fotobog eller som scrapbog med retro-print. Gavekortet kan hjælpe hende til at få bevaret de dyrebareste minder fra en tid, hvor tiden føles lidt knap.

Disse spørgsmål har andre om barselsgaver og gaver til nybagte mødre

En nybagt mor trænger først og fremmest til at høre, at hun gør det godt som mor. Særligt som førstegangsmor kan man føle sig usikker på det nye og kæmpestore ansvar. Men også som anden eller tredjegangsmor vil man så gerne gøre det godt. Fortæl det til den nybagte mor – eventuelt trykt på en kop med billede og tekst, et kort eller et fremkaldt billede med tekst indsat.

Dernæst trænger hun til forkælelse, så giv gerne en buket blomster sammen med et billede i ramme af den nyfødte. Det er en lille og enkel barselsgave, som alligevel siger alt. Den nybagte mor får den bedste udsigt til billedet og blomster på bordet alle de timer, hun sidder og ammer eller giver flaske.

Når en mor har alt, er det særligt vigtigt at give en unik og personlig gave, som hun dermed med garanti ikke har i forvejen! Fotogaver med personlige billeder er netop unikke, og du kan sætte billeder af hendes øjesten på alt fra krus, puder og tæppe til fine fotobøger og flotte vægbilleder.

Måske er du også interesseret i vores artikler om gaver til hende, der alt. Julegaveidéer til mor eller personlige mors dags gaver.

Vi giver her på siden mange idéer til nybagte mødre, som naturligvis lige så godt kan gives til begge nybagte forældre. Vores top-5 er:

Hvis gaven skal være til den nyfødte, foreslår vi:

En god barselsgave er en gave, der er personlig. Der er intet andet tidspunkt, hvor følelserne hænger uden på tøjet, som når man er nybagt mor. Derfor vil en fotogave med billede på af den lille guldklump garanteret vække glæde. Kombiner evt. med lidt god chokolade eller blomster, da lidt forkælelse kombineret med følelser og personlighed er opskriften på en god barselsgave.

Vores anbefalinger til et barselsbesøg er at lave en af de personlige gaver, vi foreslår her på siden. Det er en dejlig overraskelse og en gave, der giver varme og glæde, når du har taget dig tid til at lave en gave med personlige billeder.

Derudover kan det altid være godt at tage kager eller boller med, så den nybagte mor ikke selv skal stå for det. Særligt hvis det er inden for den første måned.

Flere idéer som måske også er relevante for dig