CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Arbejdskalender til kontoret

Lav selv en arbejdskalender med dine egne billeder

  • Genbrug år efter år
  • 5 papirtyper
  • A4-format
  • Et kunstværk på væggen
fra 139,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format:

  • A4 stående eller liggende

Papirkvaliteter:

  • Digitaltryk eller fotopapir

Flotte arbejdskalendere med dine egne billeder trykt på

Det er ofte i hjemmet, vi bruger tid og ressourcer på at få tingene til at være funktionelle og se pæne ud. Men hvad med på arbejdspladsen? Det er trods alt dér, mange af os tilbringer flest timer. Der vil vi da også gerne have brugbare og flotte ting omkring os, ikke?

En arbejdskalender er et vigtigt redskab for mange, og vi har brug for en kalender både til private og arbejdsrelaterede opgaver og aftaler. Her hos CEWE kan du selv lave en fotokalender med dine egne billeder, og du kan vælge imellem mange forskellige typer og formater. Så der er helt sikkert også en fotokalender, der passer til dig. Læs med og få inspiration til at lave en flot arbejdskalender til kontoret.

Lav en fotokalender til væggen på kontoret

Hvad har du hængende på væggene på din arbejdsplads? Der er stor sandsynlighed for, at der enten ikke hænger noget eller også hænger der reklamer for firmaets produkter eller lignende. Kunne det ikke være rart at få noget godt op på væggene? Noget som både er pænt at se på og som er virkelig brugbart på en arbejdsplads? Det kunne jo være en arbejdskalender med flotte billeder på!

På arbejdskalenderen kan du skrive dine projekter og deadlines på, så har du et godt overblik. Tag familien med på arbejde: Lav din egen, private kalender, som du kan pynte med familiebilleder. Du kan også bruge fotos fra en dejlig ferie eller hvad du nu kan lide at se på.

Fælles kalender til dig og dine kollegaer

Lav også en fælles kalender til afdelingen til glæde og gavn for både dig selv og dine kollegaer. Her kan I hver især skrive jeres projekter, deadlines, kurser, ferie med videre på. Så kan I hurtigt danne jer et overblik over afdelingens arbejde. Måske kan vagtplanen også skrives på? Pynt kalenderen med sjove billeder fra firmafesten, fra påskefrokosten eller team building-turen. Eller find nogle stemningsfulde landskabsbilleder i smukke farver til inspiration for alle dine gode medarbejdere.

Tag arbejdskalenderen med efter sommerferien og glæd kollegaerne med gode billeder fra firmaets sommerfest. Men duer det at komme med en ny kalender efter ferien, starter en kalender ikke altid med januar måned? Nej, ikke hos CEWE, her kan du nemlig selv vælge startmåned.

Vælg selv startmåned i arbejdskalenderen

Vidste du, at du selv kan bestemme, hvilken måned din arbejdskalender skal starte med? Det kan du i! I vores fotoprogram kan du vælge startmåned i din fotokalender, så du er sikker på at kunne bestille en kalender, når du har brug for den, uanset hvilken tid på året det er. Du er dermed også sikker på ikke at få en kalender, hvor nogle af månederne er gået.

Lav en studiekalender med fotos

Er du studerende? Så er du sikkert enig i, at et fuldtidsstudie er som et arbejde med projekter, der skal afleveres og deadlines, der skal overholdes. Få et godt overblik over dine arbejdsopgaver med en flot studiekalender med dine egen billeder!

Arbejdskalendere i alle formater og størrelser

Vi har helt sikkert også en arbejdskalender, der passer til dig og behovet på din arbejdsplads. Du kan vælge mellem bordkalendere og vægkalendere, og begge slags findes i forskellige størrelser og formater. Se for eksempel den flotte kvadratiske vægkalender.

Lav din nye arbejdskalender i vores app

Du kan lave din arbejdskalender med fotos i vores foto-app. Her har du også mulighed for at lave andre fotoprodukter med de billeder, du har liggende på din telefon eller tablet, som for eksempel fotobøger eller vægbilleder.

God fornøjelse!