Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Kugle af blå, lilla og gule blomster, der ligner en planet

Eksperimentér med blomster og få kreative blomsterbilleder

Har du lyst til at eksperimentere og få nogle anderledes blomsterbilleder? Vi giver dig inspiration til at komme i det kreative hjørne, så du får nogle spændende og endda kunstneriske billeder.

Blomster har den naturlige skønhed, der altid gør dem til gode fotomotiver. Hvis du godt kan lide at eksperimentere, er der overraskende meget, du kan gøre med blomsterne for at få nogle mere kreative blomsterbilleder. Du kan dyppe blomsterne i maling, antænde eller fryse dem for bare at nævne nogle eksempler. Næsten alt, hvad du gør, giver et dragende blomsterbillede. Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser! Her får du fem tips til at gå i gang med dine egne kreative blomsterbilleder.

Frys blomsterne og fotografér

Frosne blomster arrangeret på en lyserød baggrund
Lav kreative blomsterbilleder med frosne blomster

Kom blomsterne i en beholder med vand og frys dem. Når blomsterne er frosne, tager du dem op og begynder at fotografere. Det giver en meget fed effekt, som er perfekt at eksperimentere med! Det tip giver dig sikkert også et par ekstra likes på Instagram. Brug én stor isblok, flere små stykker is eller måske begge dele?

Tip: Når du er færdig med dine blomsterbilleder, kan blomsterne fungere som bordpynt. Læg isblomsterne i et fad og se blomsterne flyde ovenpå vandet, når isen er smeltet. Her hos CEWE kan du også lave forskellige former for bordpynt som bordkort til barnedåb eller konfirmationsfest i dit eget design og med dine personlige billeder på.

Skil blomsterne ad

En hel lyserød lilje ligger ved siden af en lilje, der er skilt ad
Når du skiller blomsten ad og arrangerer den fint, får du et spændende blomsterbillede

De fleste har prøvet at plukke blomster. Men har du prøvet at skille en blomst ad? Prøv forsigtigt at rive stilk, blade og blomsterblade fra hinanden. Placér herefter delene på et bord, som om du skulle samle blomsten igen, og tag billeder ovenfra for at få den bedste effekt. Læg gerne en ”hel” version af blomsten ved siden af den dekonstruerede blomst. Med den teknik får du nogle spændende blomsterbilleder i et grafisk udtryk!

Når du alligevel skal ud i naturen og finde blomster, så gå ikke glip af muligheden for at tage nogle fine billeder. Se hvordan du får de flotteste forårsbilleder!

Tag blomsterbilleder på en ren baggrund

En buket blomster i grønne og lilla farver på sort baggrund
Gør dine blomster til et kunstværk ved at bruge en sort baggrund, blitz og maling, hvis du tør

Hvis du tager billeder af blomsten på en ren baggrund, gerne sort, kommer alle blomstens detaljer virkelig til sin ret. Her kan du eksperimentere med former og farver og få nogle fascinerende kunstværker ud af blomsterbillederne. Prøv at hælde lidt maling ud over en buket blomster, mens du tager billeder. Brug gerne blitz, så alt bliver skarpt.

Brug blomsterbillederne som flot dekoration på væggene i dit hjem eller på dit kontor. Lav for eksempel et stort vægbillede som et billede på lærred, der giver billedet et kunstnerisk look.

Skriv et ord med blomsterne

Love er skrevet med lyserøde og lilla blomster på hvid baggrund
Skriv med blomster! Lad børnene være med til at lave sproglige blomsterbilleder

Hvorfor ikke anrette blomsterne på en ensfarvet overflade, så de danner et ord? Det ser visuelt interessant ud, og det er sjovt at arrangere blomsterbilledet. Gør det til en kreativ og hyggelig aktivitet med dine børn. De kan hjælpe dig med at finde blomsterne og være med til at finde på, hvilket ord blomsterne skal stave.

Har du ikke blomster nok til at danne et ord, kan du sætte kameraet på et stativ, så vinklen forbliver den samme. Tag flere billeder, mens du flytter rundt på blomsterne, så de danner alle bogstaverne i ordet. Til sidst kan du slå alle billederne sammen, så de danner det fulde ord, ved hjælp af et fotoredigeringsprogram som for eksempel Adobe Photoshop. Du kan også tage billeder af et par blomster og duplicere dem i Photoshop.

Tip: Mangler du gode gaveidéer? Prøv at bruge dine kreative blomsterbilleder på et krus med tryk eller en pude med billede. Vi har også Faber-Castell farveblyanter, som du kan give i gave til én, der også er kreativ. Du kan for eksempel bruge blomsterne til at stave til navnet på den, der skal have gaven.

Få fortryllende blomsterbilleder med dugdråber

Nærbillede af en mørkegrå rose med dugdråber på
Lav fortryllende blomsterbilleder med dugdråber og saml alle billederne i en fotobog

Dugdråber på blomster ser altid fantastisk ud. Men problemet med at fotografere blomster med dug på er, at blomsterne ser sådan ud om morgenen, før de åbner sig for solen. Hvis du gerne vil have det flotte blomsterbillede med dugdråber på uden at skulle stå tidligt op, så tager du helt enkelt en tom sprayflaske, fylder den med vand og giver blomsten et sprøjt vand, inden du tager billedet. Husk at vaske flasken grundigt, hvis der har været rengøringsmiddel i. Det er ganske simpelt, og du får nogle helt fortryllende billeder.

Tip: Saml alle dine blomsterbilleder i en fotobog. Så har du nogle grønne tider at se tilbage på, når det bliver efterår, og farverne falmer udenfor. Prøv for eksempel CEWE FOTOBOG Stor panorama, hvor der er plads til nogle store, flotte havebilleder.

God fornøjelse med at eksperimentere og lave kreative blomsterbilleder!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.