Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Ekspresfotos slider Ekspresfotos slider

Ekspresfotos i butik

Fremkald dine billeder fra mobilen direkte i udvalgte butikker og få dem med det samme.

Find butik

Vores produktudvalg

Vælg mellem mange forskellige størrelser og designs når du printer på vores CEWE Fotostationer.

Mere om hvordan du fremkalder billeder hurtigt

Du kan fremkalde billeder hurtigt fra din iPhone eller anden mobil, tablet eller USB

Fremkald billeder med det samme

Vil du gerne have fremkaldt dine billeder med det samme? Så er der hjælp at hente! Find en af vores samarbejdspartnere, som har en CEWE Fotostation stående:

Her finder du den nærmeste CEWE-Premium partner

Her finder du butikkerne i Salling Group.

Her finder du Elgigantens butikker

På vores fotostationer kan du printe dine billeder med det samme. Det kan være, du gerne vil spare levering, eller du bare gerne vil have dine billeder samme dag, hvis du for eksempel skal give nogle i gave, eller bruge et personligt foto-kort til en fest i morgen. Fordelene er mange, og det er hurtigt, let og enkelt!

Tip: Vil du gøre det hurtigere for dig selv i butikken, kan du med fordel have lavet en mappe på din telefon hjemmefra med de udvalgte billeder, du vil printe.

Fremkaldelse af billeder fra iPhone og Android

På en CEWE Fotostation er der flere kabler, så den passer til alle typer mobiltelefoner. Vil du fremkalde billeder fra din iPhone, skal du derfor blot tilslutte den via iPhone-kablet – så kan du printe dine fotos inden for få minutter. Det samme gælder naturligvis, hvis du har en telefon fra Samsung eller for eksempel en Huawei, Google, Nokia eller Xiaomi.

Bor du langt fra en butik med en fotostation? Så husk, at du stadig kan bestille fotofremkaldelse via vores hjemmeside, og få leveret inden for 3-5 hverdage. Du kan nemt overføre dine billeder fra mobilen til PC via CEWE MyPhotos.