CEWE FOTOBOG Kids - En personlig babybog
   CEWE FOTOBOG Kids

   CEWE FOTOBOG Kids

   Med en babybog fra CEWE kan dit barn trygt bladre og se fotos af sig selv og familien

   179,00 kr*

   • 22 særligt tykke sider med runde hjørner (14x14 cm)
   • Spiralryggen holder sikkert de robuste sider sammen
   • Specielt designet til babyer og små børn (CE-mærket)

   Se produktinformation

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringstid:

   Postforsendelse: 6-8 hverdage

   Leveringsomkostninger - se prisliste

   CEWE FOTOBOG Kids

   Her kan du samle de vigtigste babybilleder til dit lille barn

   Babybog fra CEWE

   Babybog fra CEWE

   CEWE FOTOBOG Kids er nyeste medlem af vores fotobog familie, og vi har nu en fotobog til enhver - og til enhver lejlighed. Denne udgave er særligt velegnet til din baby eller lille barn. Babybogen har ekstra tykke sider med runde hjørner, så den er nem for det lille barn at bladre i, og du kan indsætte billeder og tekst, der matcher dit barns behov.

   Babybogen måler 14 x 14 cm, så den er nem at holde, og siderne kan tørres af med en fugtig klud, hvis de skulle blive lidt snavsede.

   Produktinformation

   Produktinformation

   Format: 
   Ca. 14 x 14 cm (lukket)

   Sideantal:
   22 sider

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris Leverings­tid
   CEWE FOTOBOG mini - softcover - digitaltryk standard (26 sider) 79,95 Kr. 4-7 hverdage
   Pr. ekstra 4 sider 19,00 Kr.  
   Tillæg pr. video (opbevaret i 3 år) 20,00 Kr.  
   CEWE FOTOBOG Pure 139,00 Kr. 2-5 hverdage
   CEWE FOTOBOG Kids 179,00 Kr. 6-9 hverdage
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   39,99 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

   Top kvalitet og fremragende service er vigtig for os.

   Derfor får du dette produkt med 100% tilfredshedsgaranti.

   Du vil også synes om:

    Babybogen om de første år


    Lav den sødeste og fineste babybog til dit barn. Vores nyeste skud på fotobog-stammen, CEWE FOTOBOG Kids, kan din lille dreng eller pige selv holde, og den kan tåle både at blive krammet og suttet lidt på. Sæt dine egne billeder og tekst ind i babybogen, læs med her og få inspiration og gode idéer til en fin og personlig fotobog til dit lille barn.


    DIY babybog


    Lav selv en helt personlig babybog i dit eget design! Det er noget af det, der bare hører sig til, når man får en lille, og de bedste minder skal gemmes.

    Men helt ærligt, hvor meget tid og overskud har man mon til at klippe og klistre og selv lave en babybog til den lille? Det er nok ikke så meget, som mange tror. Men her skal du bare se, hvad dit nye DIY projekt skal være: den dejligste babybog! Lav din babybog her på vores hjemmeside, hvor du selv kan designe den eller brug en af vores mange, flotte skabeloner, og så uploader du bare de billeder, du vil have med i bogen.

    Den klassiske babybog er Barnets bog. Tiden flyer, når man får børn, og selvom det er store øjeblikke, når Felix smiler til dig for første gang, eller Emma tager sit første skridt, så kommer der en dag, hvor du ikke kan huske, hvor gammel han eller hun var, da det skete. Da vil du sætte stor pris på, at du har lavet en fotobog om det.

    Denne mini-udgave af barnets bog er ikke så stor, 14 x 14 cm og er beregnet til de mindste børn, som selv kan holde bogen og genkende billeder af mennesker og ting fra deres hverdag. Den kan tåle en omgang savl og fedtede fingre, da siderne kan tørres af, så det bliver bogstavlig talt babys bog og ikke forældrenes.


    Lav en CEWE FOTOBOG Kids som babybog


    Babybogen er til og om det lille barn. Du kan lave forskellige versioner af babybogen alt efter, hvor gammel dit barn er, og hvad han eller hun har brug for og synes er spændende og underholdende. Her kan du se vores forslag til, hvad du kan lave en babybog om:

    • • Babybog til det første år: Til det helt lille barn er det en rigtig god idé med en bog med billeder af de vigtigste personer i babyens verden: Mor og far! Sørg for at tage nogle vellignende portrætbilleder, og babyer elsker at se på glade ansigter. Måske skal der også være et par billeder af bedsteforældrene eller af storbror eller storesøster? Det er i hvert fald også ansigter, din baby ser flere gange dagligt og forbinder med noget godt og sjovt

    • • For den lidt ældre baby er verden nok blevet lidt større. Måske er bekendtskabskredsen blevet udvidet med en mødregruppe, hvor barnet har fået sine første legekammerater? Sæt også et billede af dem i babybogen, og måske også et babybillede af den lille selv?

    • • I 1-2 årsalderen går barnet nok i vuggestue eller dagpleje. Så er der pludselig andre voksne i hans liv, der også er søde, hjælpsomme og spændende, og de fortjener da også en plads i babybogen sammen med de andre børn, der går der

    • • Som 2 – 3-årige går de fleste børn i vuggestue eller børnehave. Det er her, de første rigtige venskaber vokser, og barnet får gode legekammerater og lærer at skabe sociale relationer. Så tag nogle fine billeder af rødderne fra Grøn stue og sæt i fotobogen. Husk lige for god ordens skyld at få forældrenes tilladelse, før du begynder at tage billeder af ungerne    Lær dit barn bogstaver og lyde med CEWE FOTOBOG Kids


    Husk på at små børn er videbegærlige. Så begynd bare at lære ord med dit lille barn, de synes som regel, det er sjovt og underholdende at lære lyde og navne på ting fra deres hverdag. Lav babybogen som en lærebog, hvori du indsætter billeder af jeres hus, af jeres hund eller kat og af, for eksempel, madvarer, dit barn godt kan lide.

    Da du også kan indsætte tekst i din fotobog, kan du skrive små ord, så dit barn lærer lydene og bogstaverne at kende. Lidt ligesom med en ABC-bog, bare i lidt mindre skala, så det ikke bliver for meget for det lille barn. Og helt ærligt, er det ikke bare sjovere for den lille med en rigtig bog med billeder fra hans egen hverdag i stedet for en færdiglavet bog fra boghandleren eller biblioteket?


    CEWE FOTOBOG Kids er nok den bedste babybog


    Med CEWEFOTOBOG Kids har du et dejligt minde, læring til dit barn, en sød gave eller bare god beskæftigelse og underholdning til dit barn. Bogen har mange anvendelsesmuligheder, og du kan sætte billeder ind af hvad som helst.

    Hvis du mangler en gaveidé, kan du bruge babybogen som en gave til din veninde, søster eller svigerinde, der venter sig. Den er for eksempel den perfekte gave til et baby shower. Lav også en fotobog til dit eget barn, hvis du er gravid eller har et lille barn.


    Babybogens fordele:


    I modsætning til den klassiske Barnets bog er denne babybog én, som det lille barn selv kan håndtere. Selv helt små børn smiler og bliver rolige og glade af at se på billeder af deres forældre eller af sig selv, så der er mange timers leg og underholdning i bogen.

    Babybogen er også et godt supplement til den almindelige babybog i stof, hvor fine farver og geometriske mønstre pynter siderne. Babybogen i stof er til de helt små børn, og selv nyfødte spærrer øjnene op, når de bliver præsenteret for de sort/ hvis mønstre eller de glade farver. Når de så bliver bare en lille smule større, kan du lave en CEWE FOTOBOG Kids til dit barn.

    Bogens udformning gør, at den er nem at håndtere for den lille. Siderne er ekstra tykke og har afrundede hjørner, så den er nem at bladre i.


    Brug babybogen når det er puttetid


    Brug babybogen når du skal lægge dit lille barn til at sove. Det er vigtig at have et hyggeligt putteritual, og de små elsker, at det er det samme, der sker hver aften, når det er ved at være sovetid. Faste rutiner og genkendelighed giver dem ro, og når de ved, hvad der skal ske, falder de små nemmere i søvn.

    Her er et par tips til, hvordan du putter den lille baby:


    • • Start med at sætte tempoet ned først på aftenen. Skru ned for de vilde tumle-lege og sluk gerne for tv og iPad og dæmp lyset. Så fornemmer den lille, at nu skal der være ro

    • • Put eventuelt den lille i et lunt, beroligende bad og put ham i dejlig blødt nattøj bagefter

    • • Find Bamse frem og sæt jer sammen i sofaen og kig i babybogen. Peg på billederne og tal lidt om, hvem der er på billederne. Små børn elsker at se på de samme billeder af velkendte, glade ansigter igen og igen

    • • Hvis du har en lille baby, der skal sove i barnevogn, kan du slå babybogen op på en side og stille den i kanten af barnevognen. Så har den lille noget dejligt at se på, mens han falder til ro.

    Vi tør næsten garantere, at din lille dreng eller pige bliver glad for babybogen. Husk at du har 100 % tilfredshedsgaranti på din babybog, så hvis noget ikke er, som det skal være, så kontakt os. Har du spørgsmå, kan du måske også finde svar på vores side om, hvordan du laver din egen fotobog.

    God fornøjelse!
    Jeg accepterer
    Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.