Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Gaveidéer og julegave til veninde

Mangler du en personlig julegave til din veninde? Få 4 gaveidéer til jul såvel som året rundt herunder - og endnu flere idéer længere nede på siden.

Gave til din veninde

Find årets veninde-julegaver i 2024 med de bedste minder her hos CEWE

Hvad skal du give din veninde i år? Vil du gerne give hende noget, hun ikke allerede har, noget hun ikke får af andre – og en af de mest personlige gaver, man kan få? Så skal du lave en personlig julegave med billeder, som rummer dejlige minder. En CEWE FOTOBOG tager klart førstepladsen, når det kommer til en personlig gave til din bedste veninde. Testvinder i kvalitet og unik i sine minder! Du fylder den netop med din venindes oplevelser.

CEWE FOTOBOG

Laver du en CEWE FOTOBOG i gave til veninden, kan du vælge mellem mange størrelser og design

Personlige vægbilleder til din veninde

Lav et vægbillede med et flot foto, som har betydning for din veninde.

Billede på skumplade

Skumpladen giver dine billeder et moderne og stilrent udtryk. Materialet har lav vægt og er imponerende stabilt.

fra 149,00 kr.*

Lav en fotokalender til din veninde

En fotokalender med egne billeder kan pynte på din venindes kontor som bordkalender eller som en vægkalender derhjemme.

Mobilcover med hendes eget billede

Sæt et dejligt minde for din veninde på et mobilcover, så hun kan glædes mange gange om dagen.
Mobilcover med billede af din venindes datter i gave

Personlig gaveidé: Mobilcover med billede af din venindes datter

Har din veninde børn, kan du sætte et billede af barnet på et cover, så hendes mobil får en personlig side. Har I været bedste veninder siden barndommen, kan du måske også sætte et sjovt eller sødt barndomsbillede af jer to på. Perfekt gave til dine bedste veninde! Og hurtig at lave.

Lav online

Lav fine fotogaver med venindebilleder på

Lav en hurtig julegave i høj kvalitet til din veninde.
Et krus er en fotogave til mor, mormor eller din veninde til jul

Vælg en af de mange fotogaver som julegave til veninden

Fotogaver er relativt hurtige at lave, og du kommer langt med bare ét rigtig godt billede, som rummer minder og gør gaven personlig for lige præcis din veninde. Sæt det på et krus til eftermiddagskaffen eller aftenteen, som kan skabe en hyggestund for hende.

Start på gaverne

Se hvordan du pakker en julegave til veninden rigtig fint ind

Hvad giver man sin bedste ven i gave?

Er din veninde en kvinde, der har alt? Uanset, så er en personlig fotobog - med jeres minder i - på alle måder en helt unik gave

Veninder og venskaber er noget af det mest dyrebare, vi har. Så selvfølgelig vil du gerne finde den helt rette gave til din veninde. Måske har hun masser af make-up, tøj, vaser og mangler generelt ikke noget. Og netop derfor er en personlig gave med egne billeder så perfekt en gave til veninden. For en fotobog, vægbillede eller anden fotogave kan ikke blive en mere personlig gave, end når den rummer fælles minder!

Din veninde kan tage kigge på væggen hver dag eller tage fotobogen med feriebilleder frem og genopleve jeres fælles rejse, stunder med sin familie eller måske sjove billeder, fra I var yngre.

Personlig gave til bedste veninde

Når du laver en personlig gave til din bedste veninde med billeder, kan du enten vælge personlige billeder kun for hende – for eksempel billeder med hendes kæreste eller familie. Det kunne være køleskabsmagneter eller et mobilcover med billede af hendes barn eller hende selv. Eller det kan være fælles billeder fra jeres oplevelser sammen.

Har I været barndomsveninder, findes der sikkert søde billeder af jer sammen, og er de fra den analoge tid, kan du nemt scanne dem med din mobil og sætte dem ind i fotobogen, på en plakat eller noget helt tredje. Måske var I på interrail sammen eller rygsæksrejse i Asien? Så vil det være et oplagt tema for en fotobog og nogle billeder, som I måske alt for sjældent for set på. Bestil to eksemplarer af fotobogen, og så har du samtidig sikret dig en dejlig gave til dig selv også.