Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Julegaver til mor og hende

Få gode julegaveidéer til hende, der er personlige og nemme at bestille. Find årets julegaver til mor og hende, som ikke har nogle ønsker på ønskelisten, og overrask din mor med unik gave fra hjertet til jul.

Julegaver til mor og til hende, der ikke ønsker sig noget

Få inspiration til unikke og personlige julegaver til mor og hende, som går lige i hjertet. Hos os kan du nemt bestille en fotobog fyldt med dine egne billeder af dig og hende, der betyder mest for dig.

Mangler du julegaveidéer til din mor? Din kæreste? Din svigermor? Din veninde? Eller en helt femte. Vi kender måske alle hende, som har alt og siger, hun ikke ønsker sig noget.

Personlige julegaver til mor

Den bedste julegave til din mor er en personlig gave. Derfor er fotogaver så oplagte julegaveidéer, fordi de med jeres personlige billeder på falder perfekt ind i denne kategori.

Herunder kan du finde en række idéer til personlige julegaver til mor med dine egne billeder på – eller til hende i familien eller vennekredsen, som du ikke ved, hvad du skal give.

1. Giv din mor en fotobog i julegave

En fotobog er den perfekte julegave til mor, og du kan lave den over et væld af temaer. Det kan fx være fra en fælles ferie, en barnets bog om barnebarnet, en årbog fra dette år – eller et år, hvor I har særlige minder fra. Endelig kan du også scanne gamle billeder ind og fortælle en historie fra din barndom, lave en slægtsbog eller digitalisere nogle af familiens gamle dias eller analoge film, som ellers går i glemmebogen. Mulighederne er mange, og det samme er julegaveidéerne til hende.

2. Den perfekte julegave til mor er et personligt vægbillede

Hos CEWE kan du lave personlige vægbilleder, og på den måde sikre dig en julegave til mor, som hun helt sikkert ikke returnerer. Vælg fx et flot landsskabsbillede fra en rejse eller et sted her fra Danmark, som har personlig betydning for din mor. Er der kommet børnebørn til, kan du give hende nogle flotte portrætbilleder eller familiebilleder i forstørrelse. Du kan vælge mellem flere materialer til vægbilledet alt efter personlig smag og stil, som passer bedst ind i din mors hjem eller hende i familie- eller vennekredsen, som du laver den personlige julegave til:

3. Fotokalender med fælles billeder er en god julegave hvert år

Giv din mor, moster, mormor eller hende, der ikke ønsker sig noget, en fotokalender i julegave. Det er en rigtig god julegave til mor og hende, der har mange opgaver og aktiviteter at holde styr på. Giv din mor et godt overblik med en unik fotokalender f.eks. en vægkalender eller en bordkalender. Og med de personlige billeder i, kan kalenderen glæde din mor hele næste år. Vælg billeder fra i år eller længere tilbage med fælles minder, sjove øjeblikke eller de gode hverdagsstunder, hvor hun måske slet ikke vidste, du tog billeder.

4. Lav et personligt mobilcover med billede i julegave til hende

Her hos CEWE kan du også designe dit eget cover med billede til mobilen. Du kan sætte et sjovt billede på af jer sammen og give en humoristisk julegave. Eller du kan vælge et billede af barnebarnet eller dig som lille og give en rørende gave, som din mor vil se og glædes over hver dag. Et mobilcover med foto er både en funktionel og dekorativ julegave til mor.

5. Giv en af vores mange fotogaver til din mor eller mormor

Vi har et væld af personlige fotogaver, som du kan vælge imellem, når du vil give unikke julegaver til mor og hende. Tag fx et kig på:

  • Krus med billede – så din mor kan nyde morgenkaffen eller eftermiddagsteen med personlighed
  • Indkøbsnet med foto – det er lidt hyggeligere end en Netto-pose
  • Pude med foto – sætter et personligt præg på indretningen i din mors hjem
  • Forklæde med billede af hende selv på – oplagt hvis din mor er den bedste kok og holder af at stå i køkkenet og lave mad til familien
  • Puslespil med et godt foto på, som hun vil elske at samle og se komme frem

Vi håber, du har fået nogle gode julegaveidéer til hende - din mor, veninde eller kæreste -, som du går og grubler over, hvad du skal give. Du kan kigge dig mere om her på hjemmesiden for at få endnu flere idéer til julegaver til mor. Husk også julegaven til far og ham, når du alligevel er ved at bestille årets mest personlige julegaver.