Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Julegaver til mor og hende din veninde eller kæreste

Gode julegaveidéer

Julegaver til mor og til hende, der ikke ønsker sig noget

Mangler du julegaveidéer til din mor? Din kæreste? Din svigermor? Din veninde? Eller en helt femte. Vi kender måske alle hende, som har alt og siger, hun ikke ønsker sig noget.

Personlig julegaveidé til mor

Den bedste gave til din mor er en personlig gave. Derfor er fotogaver så oplagte julegaveidéer, fordi de med jeres personlige billeder på falder perfekt ind i denne kategori. Herunder kan du finde en række idéer til personlige julegaver med egne billeder til din mor – eller til hende i familien eller vennekredsen, som du ikke ved, hvad du skal give.

1. Giv din mor en fotobog i julegave

En fotobog er perfekt gaveidé og du kan lave den over et væld af temaer. Det kan fx være fra en fælles ferie, en barnets bog om barnebarnet, en årbog fra dette år – eller et år, hvor I har særlige minder fra. Endelig kan du også scanne gamle billeder ind og fortælle en historie fra din barndom, lave en slægtsbog eller digitalisere nogle af familiens gamle dias eller analoge film, som ellers går i glemmebogen. Mulighederne er mange.

2. Et personligt vægbillede til din mor i julegave

Hos CEWE kan du lave personlige vægbilleder. Vælg fx et flot landsskabsbillede fra en rejse eller et sted her fra Danmark, som har personlig betydning. Er der kommet børnebørn til, kan du give hende nogle flotte portrætbilleder eller familiebilleder i forstørrelse. Du kan vælge mellem flere materialer til vægbilledet alt efter personlig smag og stil, som passer bedst ind i din mors hjem eller hende i familie- eller vennekredsen, som du laver den personlige julegave til:

3. Fotokalender med fælles billeder er en god julegave hvert år

Giv din mor, moster, veninde, mormor eller hende, der ikke ønsker sig noget, en fotokalender i julegave. Det er en rigtig god julegaveidé, da det er noget, alle kan bruge. Og med de personlige billeder i, kan den vække glæde hele næste år. Vælg billeder fra i år eller længere tilbage med fælles minder, sjove øjeblikke eller de gode hverdagsstunder, hvor hun måske slet ikke vidste, du tog billeder.

4. Lav et personligt mobilcover med billede i julegave

Her hos CEWE kan du også lave dit eget cover med billede til mobilen. Du kan sætte et sjovt billede på af jer sammen og give en humoristisk julegave. Eller du kan vælge et billede af barnebarnet eller dig som lille og give en rørende gave, som din mor vil se og glædes over hver dag.

5. Giv en af vores mange fotogaver til din mor, mormor eller veninde

Vi har et væld af personlige fotogaver, som du kan vælge imellem, når du vil give unikke julegaver. Tag fx et kig på:

  • Krus med billede – så morgenkaffen eller eftermiddagsteen kan nydes med personlighed
  • Taske/indkøbsnet med foto – det er lidt hyggeligere end en Netto-pose
  • Pude med billede – sætter et personligt præg på indretningen
  • Forklæde med billede af hende selv på – oplagt hvis din mor er den bedste kok og holder af at stå i køkkenet og lave mad til familien
  • Puslespil med et godt foto på, som hun vil elske at samle og se komme frem

Vi håber, du har fået nogle gode julegavetips til mor eller til hende, du går og grubler over, hvad du skal give. Du kan kigge dig mere om her på hjemmesiden for at få endnu flere idéer til julegaver.