CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Plaid

Til sofaen, til børneværelset, til sommerhuset

Brug dine hyggeligste billeder på et varm og blødt tæppe med billede.

 • Plaidens forside kan printes på hele fladen med dit billede og evt. design
 • Fås i lille, mellem og stor
 • Lavet i blød fleece
 • Oeko-Tex® Standard 100 certificeret
fra 499,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Mål:

 • 75 × 100 cm (lille)
 • 125 × 155 cm (mellem)
 • 140 × 200 cm (stor)

Materiale:

 • 100% Fleece, Oeko-Tex® Standard 100
 • ca. 5 mm tyk

Design:

Vælg mellem mange design

Lav et tæppe med eget billede

Her hos CEWE kan du lave et fototæppe. Så er der dømt personlig hygge i sofaen!

Vores plaid er et dejligt varmt, blødt tæppe, som du kan sætte dit eget billede på. Det er altid sjovt at have noget unikt i hjemmet, og det er samtidig en særlig mulighed for at give en personlig gave. Måske julegaven til hende eller til ham, som har alt! Det kan være en sjov gave til sommerhuset med et skørt billede – eller en sød gave, hvis du f.eks. sætter et babybillede af barnet eller barnebarnet på.

Fototæppe til børneværelset

Mangler du en god gave til dit barn? Så kan du også designe dit eget tæppe med billeder. Det behøver jo ikke at være et foto af barnet selv, men det kan også være noget, han/hun er fan af eller måske et unikt billede fra den sport, han/hun dyrker. Så får dit barn også et dejligt tæppe, som der kan skabe hygge på børneværelset.

Tæppe med eget billede til din kæreste

Mangler du en særlig gave til din kæreste? Og ønsker han/hun sig ikke noget? Så overrask ham med vores plaid med eget billede. Du kan gå all in med et romantisk foto af jer sammen, eller måske vil du hellere dreje gaven i humoristisk retning med et sjovt billede.

Fleecetæppe med billede i tre størrelser

Når du bestiller dit tæppe med billede, kan du vælge mellem tre størrelser; lille, mellem eller stor. De måler henholdsvis:

 • 75 x 100 cm
 • 125 x 155 cm
 • 140 x 200 cm

Så kan du vælge den størrelse, som passer bedst og se på, om det er til børn eller voksne. Fototæppet er lavet i 100 % fleece og er cirka 5 mm tykt.

Lav et tæppe med billede i eget design

Når du laver dit tæppe her hos CEWE, vælger du jo først og fremmest dit eget foto eller flere fotos. Dernæst kan du vælge mellem en række af designskabeloner alt efter, hvad der passer bedst til din smag. Du kan også designe tæppet selv helt fra bunden ved at vælge ”Opret uden design”. Så kan du selv sammensætte billedfelter, tekstfelter og clip-arts.

Lav et sødt babytæppe med navn og eget billede

Vi har flere designskabeloner, som passer til babytæpper. Her kan du sammensætte fire søde babybilleder eller lave et babytæppe med navn og billede og evt. fødselsdag eller fx fødselsvægt. Klik dig videre til Design online og vælg den skabelon, du foretrækker til dit babytæppe.