CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Hadegaver

Sjove gaver

Her kan du finde sjove gaver til ham og hende. Lav fx en snekugle med eget foto - og find endnu flere idéer længere nede på siden.

  • Mange sjove fotogaver
  • Sæt et personligt foto i en sne- eller hjertekugle
  • Find idéer her på siden. Fx: Ur, tryllekrus og magnet med eget foto
fra 119,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Længere nede på siden kan du læse mere om:

Idéer til mange sjove gaver

Leder du efter en sjov gave til ham eller hende, du ikke ved, hvad du skal give? Her kan du lave en sjov fotogave, som er helt unik og samtidig personlig, da du selv sætter et billede på.

Ofte stillede spørgsmål relateret til sjove gaver

Leder du efter en sjov gave, har du måske også et af disse spørgsmål.

Hvad med et forklæde med et billede af ham selv, hvis du kigger efter en sjov julegave. Så kan han allerede få det på i køkkenet til julefrokosten 1. juledag. Ellers kan du lave en lækker CEWE FOTOBOG med billeder fra fælles oplevelser i eller nogle af hans gamle fotos, som du har digitaliseret.

Du kan finde meget mere inspiration i vores artikel om julegaver til far og til ham, der har alt.

Er du helt tom for gaveidéer, så er du havnet det rigtige sted her hos CEWE. Ikke alene har vi et hav af fotogaver, men de er også alle sammen personlige gaver. Det vil sige helt unikke gaver, som folk ikke vidste, de ønskede sig, men som typisk rammer lige i hjertet, fordi de har egne billeder på, som bærer særlige minder. Af vores store gaver vil vi anbefale fotobøger eller vægbilleder. Af mindre gave vil vi anbefale en personlig plakat, et indrammet billede eller fx en fotokalender. Og selvfølgelig sjove gaver, som du kan få masser af inspiration til her på siden. Tjek desuden vores artikel om personlige gaver.

Synes du, det er sværere at finde gaver til drenge? Så kan sjove gaver netop være en god idé, da du overrasker og får et grin frem. Dem kan du få masser af idéer til her på siden. Måske kan han lide at lave puslespil, så kan du lave et Ravensburger med personligt billede på. Eller hvad med en musemåtte med billede af ham og vennerne på, som han kan have liggende mens han gamer eller laver lektier. Tjek desuden vores nye, lækre drikkeflaske.

Du kan også få idéer til sjove pengegaver her på siden, som også kan være en god gaveidé.

Du kan give din far en sjov gave, som du kan få idéer til her på siden. Vi vil desuden anbefale et mobilcover med eget billede – fx af barnebarnet eller andre, som har stor betydning. Lav en fotobog med tekst og egne billeder, hvis du vil lave en rigtig fin og personlig gave. Herudover kan finde inspiration i vores artikler om julegaver til far og gave til ham, der ikke ønsker sig noget.

bog med sjove billeder kan være en sjov gave til ham eller hende

Sjove gaver til ham og hende

Leder du efter en sjov gave til ham eller hende i din familie, som aldrig ønsker sig noget, men som du gerne vil overraske? Eller har du en ven, hvor I har tradition for at tage lidt pis på hinanden? Så vil han blive lykkelig for en snekugle med et selvportræt inden i – eller i hvert fald vil han få et godt grin. Det samme vil gæsterne, som kan stå og ryste den, hver gang de er på besøg. Eller sæt billedet på et vægur og overvej hvor det ser sjovest ud, at viserne rammer næsen eller øjnene.

En sjov gave til hende kunne også være en dejlig gave. Lav en fotobog med billeder, hvor I har det rigtig sjovt sammen. Fx fra en sommerferie, som I husker som fyldt med solskin og gode grin.

termokrus som en idé til en sjov pengegave

Sjove pengegaver

Pengegaver er dem, alle kan bruge, men som nemt bliver en kedelig gave i en hvid konvolut. Men du kan sagtens give sjove pengegaver, som tilmed er personlige. Du kan lave en personlig fotogave med et sjovt billede på og gemme pengene deri. Gem dem fx nede i vores termokrus med låg på, eller sæt dem i et stort café latte-krus. Du kan også lave en æske med fine kvadratiske print i og lægge pengene imellem billederne. Vælg nogle sjove billeder med venner og familie og hovedpersonen selv.

en julekalender med billede af hund som eksempel på sjove julegaver

Sjove julegaver

Alle de sjove gaveidéer her på siden kan også bruges som julegaver. Så du kan bare gå bananas i alle vores forslag og desuden finde alle vores fotogaver. Vil du give en tidlig julegave? Så bestil allerede inden december måned en chokoladejulekalender med et sjovt billede af ham eller hende, som du vil overraske med en sjov decembergave. Måske vil vil han eller hun, du giver gaven, også synes, det er sjovt med et billede af deres hund på.

Sjove pakkelegsgaver

Hvis I har tradition for pakkeleg, vil du garanteret gerne finde nogle sjove pakkelegsgaver. Her kan vores sjove ”hadegaver” være helt perfekte. Det gode ved vores fotogaver er, at du kan finde store og små gaver, og de er både sjove og samtidig personlige. Har I fx pakkeleg i familien, kan du sætte et sjovt familiebillede i en snekugle, et billede af familien kat på en nøglering, på en køleskabsmagnet eller måske et billede af farmors frikadeller på et krus eller en hjertepude. Måske kan du også finde inspiration på vores side om kalendergaver.

10 idéer til sjove gaver

Hvad er de bedste sjove gaver? Personlige gaver med et sjovt tvist er perfekte, da de får et smil frem og samtidig viser, du har tænkt på modtageren og lagt arbejde i det. Der er ikke meget ved at bruge penge i en spøg og skæmt butik på en eller anden plasticgimmick, som alligevel ryger i skraldespanden efter kort tid.

Her hos CEWE kan du lave personlige gaver, og vi har et væld af fotogaver at vælge imellem. Når du sætter et billede på af ham eller hende, der skal have gaven, får gaven et sjovt tvist. Herunder giver vi dig 10 gode idéer til sjove gaver:

1. En snekugle med et billede i er en rigtig sjov gave til hende eller ham, du vil overraske og få til at grine, når de pakker gaven op.

2. T-shirt med eget billede på– at gå rundt med et billede af sig selv på maven er da sjovt! Perfekt sjov gave til ham, der har godt med selvironi og også er med på at tage lidt pis på sig selv. Eller hvad med at sætte et sjovt billede af børn eller børnebørn på, så er det en både sød og sjov gave, som nok trods alt bliver båret lidt mere.

3. Puslespil som et selvportræt. Sæt et sjovt portrætbillede af gavemodtageren på, som han eller hun så kan have fornøjelsen af at samle. Eller find et godt familiebillede at sætte på og giv som en julegave, så kan I sammen i familien have det sjovt med at samle det 1. juledag.

4. Pude med billede – så kan puden stå i sofaen med et sjovt billede på.

5. Ur – find det helt rigtige billede at sætte på – Fx så den store viser peger lige ind i næseboret, når klokken er 9.

6. Lav et forklæde med billede af kokken på og eventuelt en sjov tekst – fx ”Familiens grillmester” eller ”Den lækreste superkok”. Du kan sikkert finde på den tekst, der er allersjovest og passer sammen med billedet og hende eller ham, der skal have gaven.

7. Plaid med eget billede på. Har du et billede af gavemodtageren, som sidder og sover med åben mund eller er gået kold på sofaen? Så sæt dette billede på vores dejligt varme plaid. Det er da perfekt, når han eller hun skal ligge og have en morfar.

8. Indkøbsnet med et billede på, som får et grin frem. Så bliver selv indkøbsturen i Netto sjov.

9. Almindeligt krus med billede eller tryllekrus, hvor billedet først kommer frem, når kaffen eller teen hældes op.

10. Musemåtte med et sjovt venne- eller familiebillede på.