Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Forær en helt særlig julegave til kæresten, du ikke har givet før

Skal din kæreste have en særlig julegave i år, men mangler du den perfekte idé? Bare rolig – vi hjælper dig godt på vej!

Du vil gerne gøre noget særligt ud af din julegave til kæresten, men det kniber måske lidt med kreativiteten? Har du både givet strømper, underbukser, parfume og ansigtscremer i fødselsdagsgave, valentinsgave og julegave de seneste mange år? Så er det måske nu, du skal gøre lidt ekstra ud af gaven! Med fotoprodukter, du selv har designet, giver du en unik og personlig gave, din kæreste helt sikkert ikke har fået før. Her får du nogle bud på helt særlige julegaver til kæresten.

Gaven over alle gaver – lav en fotobog som julegave til kæresten

Fotobog med billeder af et par
Med en CEWE FOTOBOG forærer du din kæreste den mest personlige julegave

Minder har I sikkert mange af! Saml dem alle i en CEWE FOTOBOG, og forær en julegave til kæresten, der er helt speciel! Med en fotobog har I alle jeres bedste øjeblikke samlet ét sted, og både din kæreste og dig kan glæde jer til at bladre i bogen og se tilbage på alt det, I har oplevet sammen. Når I bladrer i bogen, vil det sikkert føre til mange gode snakke og grin om jeres fælles minder. Fotobogen er en oplagt julegave til kæresten, uanset hvor lang tid I har været sammen, og du kan vælge mellem mange formater og antal sider, afhængigt af hvor lille eller stor en bog du ønsker at lave. Det kan også være en idé at opbygge fotobogen til din kæreste som en årbog fyldt med billeder fra det forgange år. Uanset hvad er vi sikre på, at bogen går lige i hjertet på din kæreste! Find inspiration til din årbog her.

Giv en praktisk og sød julegave til kæresten med en fotokalender

Fotokalender med et billede af et par ligger på et tæppe
En fotokalender med forskellige billeder af jer er en oplagt julegave, der passer perfekt til det kommende år

Fødselsdage, familiesammenkomster, ferier, møder, sportsaktiviteter, venindeaftaler osv. – der er nok at holde styr på! Giv en fotokalender til din kæreste, og gør det nemt – og ekstra hyggeligt – at holde overblik over alle planerne. Find yndlingsbillederne frem, og design og bestil nemt en personlig fotokalender som julegave til kæresten. Så giver du en gave, der både er praktisk, sød og personlig, og som overrasker med nye billeder hver eneste måned! Er din kæreste mon mest til en vægkalender til hjemmet, en bordkalender til kontoret eller måske en lille aftalekalender til at have med i tasken? Hos CEWE har vi et stort udvalg af fotokalendere! Så overvej, hvilken type kalender der passer bedst til din kæreste, og glæd dig til at give en fin julegave til alle årets nye minder.

Gør julegaven til kæresten speciel med et vægbillede

Vægbillede med en far, mor og fire børn ligger på et træbord
Glæd din kæreste med et flot vægbillede, der kan pynte i hjemmet

Har I et skønt feriebillede sammen, et fint billede fra en festlig begivenhed eller er I bare blevet fanget i et kærligt øjeblik? Find yndlingsbilledet af jer frem og få det forstørret op til et flot vægbillede, du kan give i julegave til din kæreste. Har I børn, kan du f.eks. lave et vægbillede med et motiv af hele familien – hvem vil ikke blive glad for det? Eller måske skal din kæreste have et vægbillede kun af børnene? Mulighederne er mange, og det er de også, når det kommer til valg af materialer og rammer. Du kan nemlig designe vægbilledet lige præcis, som du ønsker det. Et godt tip er, at du husker at have din kærestes stil i baghovedet, når du designer billedet, så du er sikker på et godt match. Mon ikke det nye vægbillede nok hurtigt skal få en plads i hjemmet?

Den perfekte ekstra gave til din partner

Par sidder i en soda og kigger på en mobil med et personligt mobilcover
Lav nemt og hurtigt en ekstra lille julegave til kæresten

Har du allerede styr på gaven, men mangler en ekstra lille ting, før julegaven til kæresten bliver helt perfekt? I vores sortiment finder du mange forskellige fotoprodukter, der er hurtige og nemme at lave, og som er ideelle som den ekstra julegave eller måske en adventsgave. Kan din kæreste næsten ikke komme i gang med dagen, før der er blevet indtaget mindst én kop kaffe? Så kan det være, det er et fotokrus, der skal ligge under juletræet. Hygger I jer med spilaftenener, kan et Ravensburger puslespil eller spillekort være en perfekt julegave til kæresten. Det kan også være, du synes, din kærestes mobil trænger til et nyt, praktisk og personligt mobilcover? På vores hjemmeside kan du finde og købe forskellige fotogaver, der er oplagte julegaver til kæresten.

Psst … Kan du næsten heller ikke vente med at glæde din kæreste med en julegave? Start december måned på den bedste måde ved at overraske kæresten med en personlig julekalender fyldt med lækre chokolader. Mums!

Vi håber, den helt særlige julegave vækker glæde og begejstring hos din kæreste. Husk, at du altid har 100% tilfredshedsgaranti på dit CEWE-produkt!

Er du på udkig efter endnu mere inspiration til flotte, personlige julegaver? Tjek vores juleunivers ud, hvor du finder et hav af spændende ideer til julegaver.

God fornøjelse med julegaven – og rigtig glædelig jul!

Måske er du også interesseret i dette?

Her er endnu mere julegaveinspiration til resten af familien

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer til julegaver
  • Få endnu mere juleinspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige julegaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.