CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Sådan vælger du startmåned

Vælg selv startmåned til din fotokalender.

  • Genbrug år efter år
  • 5 papirtyper
  • A4-format
  • Et kunstværk på væggen
fra 139,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format:

  • A4 stående eller liggende

Papirkvaliteter:

  • Digitaltryk eller fotopapir

Vælg selv startmåned på din fotokalender

Vil du gerne lave en fotokalender? Og skal du snart bruge den? Så kan du nyde godt af at læse med her, hvor vi forklarer dig, hvordan du selv vælger startmåned på din fotokalender.

Ved at vælge en hvilken som helst startmåned til din kalender bliver du fri for at få en kalender, hvor nogle af månederne er gået. Dermed kan du bestille kalendere på et hvilket som helst tidspunkt af året, og det er nemmere at bestille fotokalendere eksempelvis til fødselsdagsgaver. Så nu er det ikke kun mormor, som har fødselsdag i december, der kan få en fotokalender.

Sådan vælger du startmåned til din fotokalender

  • Download og åbn vores gratis fotoprogram. Vælg CEWE KALENDER, dernæst type og papirkvalitet.
  • Vælg Designkalender eller Kreativ kalender, alt efter om du vil lave hele kalenderen selv helt fra bunden eller om du vil have forskellige skabeloner mv.
  • På nederste værktøjslinje, under helligdage og startdato, vælger du bare, hvilken måned og hvilket årstal, din kalender skal starte med.
  • Værsgo, nu kan du gå i gang med at sætte billeder ind og designe din fotokalender.

Nu slipper du altså for at gå forgæves i butikkerne, hvor du kun kan købe kalendere, der starter med januar eller august måned. Her hos CEWE kan du lave en kalender, der passer til dig og dine behov.

Når du henter vores program, får du samtidig rigtig mange muligheder for at designe forskellige hjemmelavede kalendere, såsom en evighedskalender, børnekalender eller en personlig almanak. Ved alle vores fotokalendere kan du selv vælge startmåned. Det er også med vores program, du blandt andet kan lave en flot og særdeles brugbar planlægningskalender, forskellige fotogaver samt de populære og flotte fotobøger.

Vælg den rigtige startmåned på din kalender

Har du kameraet fuld af gode feriebilleder, som du gerne vil sætte i en fotokalender og give din bedre halvdel i fødselsdagsgave – og han har fødselsdag i marts? Det er ikke længere et problem, du sætter bare startdatoen på din kalender til april. Så har han en flot og personlig kalender, han kan tage i brug med det samme.

Er du i løbet af skoleåret kommet i tanke om, at det kunne være ret smart med en fælles familiekalender, hvor alle familiemedlemmers aftaler står i? Så laver du da bare en og sætter startmåneden til august.

CEWE gør det nemt – du gør det flot! God fornøjelse.

Vi har tilfredshedsgaranti på vores kalendere med valgfri startmåned, samt på alle andre af vores fotokalendere som vægkalendere og bordkalendere.