Vælg selv startmåned på din fotokalender


Vil du gerne lave en fotokalender? Og skal du snart bruge den? Så kan du nyde godt af at læse med her, hvor vi forklarer dig, hvordan du selv vælger startmåned på din fotokalender.

Ved at vælge en hvilken som helst startmåned til din kalender bliver du fri for at få en kalender, hvor nogle af månederne er gået. Dermed kan du bestille kalendere på hvilket som helst tidspunkt af året, og det er nemmere at bestille nogle eksempelvis til fødselsdagsgaver. Så nu er det ikke kun mormor, som har fødselsdag i december, der kan få en fotokalender.


Sådan vælger du startmåned til din fotokalender


  • • Download og åbn vores gratis bestillingssoftware. Vælg CEWE KALENDER, dernæst type og papirkvalitet

  • • Vælg Designkalender eller Kreativ kalender, alt efter om du vil lave hele kalenderen selv helt fra bunden eller om du vil have forskellige skabeloner mv.

  • • På nederste værktøjslinje, under helligdage og startdato, vælger du bare, hvilken måned og hvilket årstal, din kalender skal starte med.

  • • Værsgo, nu kan du gå i gang med at sætte billeder ind og designe din fotokalender

Nu slipper du altså for at gå forgæves i butikkerne, hvor du kun kan købe kalendere, der starter med januar eller august måned. Her hos CEWE kan du lave en kalender, der passer til dig og dine behov.

Når du downloader vores software, får du samtidig rigtig mange muligheder for at designe hjemmelavede kalendere og andre fotoprodukter. Det er også med vores software, du blandt andet kan lave en flot og særdeles brugbar evighedskalender, forskellige fotogaver samt de populære og flotte fotobøger.


Vælg den rigtige startmåned på din kalender


Har du kameraet fuld af gode feriebilleder, som du gerne vil sætte i en fotokalender og give din bedre halvdel i fødselsdagsgave – og han har fødselsdag i marts? Det er ikke længere et problem, du sætter bare startdatoen på din kalender til april. Så har han en flot og personlig kalender, han kan tage i brug med det samme.

Er du i løbet af skoleåret kommet i tanke om, at det kunne være ret smart med en fælles familiekalender, hvor alle familiemedlemmers aftaler står i? Så laver du da bare en og sætter startmåneden til august.

CEWE gør det nemt – du gør det flot! God fornøjelse.


Vi har tilfredshedsgaranti på vores kalendere med valgfri startmåned, samt på alle vores andre fotokalendere.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.