Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Vinterbryllup

4 tips til dig, der skal holde et vinterbryllup

Vinterbryllupper er smukke og helt fantastiske – her får du 4 gode tips til, hvordan du skaber en magisk stemning på den store dag

Kulde og korte dage – brrrrr, vi får kuldegysninger bare ved tanken. Men vinterens kolde vejr og korte dage skaber nogle helt særlige forhold, som gør både brylluppet og bryllupsfotograferingen helt magisk. Skal du arrangere et vinterbryllup i år? Så læs med her og få en masse gode ideer til, hvordan vinterbrylluppet bliver helt perfekt.

Lad vinterens farver sprede hygge over jeres vinterbryllup

Brug holder en brudebuket i hvide, grønne og orange nuancer
Lad de samme farver og nuancer gå igen for en flot rød tråd i dit vinterbryllup

Tænk over, hvilke farver og nuancer du ønsker dit vinterbryllup skal have. Så kan du have det med i dine overvejelser, allerede når du laver bryllupsinvitationer, bordkort og menukort og sørge for, at dit vinterbryllup får en rød tråd hele vejen igennem.

Vinteren har, ligesom de øvrige årstider, sin helt egen smukke farvepalette. En palette, der indbyder til mange muligheder for at være kreativ med bryllupspynten. Du kan invitere frosten og sneen indenfor og dække op med hvide duge og servietter – og bryde det op med de flotte jordfarver, du finder udenfor i årstiden i den frosne jord og de nøgne træers bark. Uanset hvilken farve dit bryllup får, har du mulighed for at matche det på dine invitationer samt bord- og menukort, når du designer dem hos os. Vi anbefaler, at du bruger vores gratis fotoprogram, der er nemt og super brugervenligt.

Udnyt vinterens lys til flotte bryllupsbilleder

Brudepar står udenfor i en vinterlig skov og holder om hinanden
Det flotte vinterlys gør noget helt særligt ved jeres bryllupsbilleder

Vinteren har sine egne helt særlige lysforhold. Den bidende kulde sørger ofte for en luft, som er helt klar og en himmel, der er fri for skyer – flotte forhold til smukke bryllupsbilleder. Derudover er dagene også kortere. Det betyder, at du får mulighed for at tage flotte billeder i alt slags lys til dit vinterbryllup. Du kan fange den gyldne time to gange i løbet af en dag – hvor lyset er helt optimalt. I får også mulighed for at tage billeder, efter solen er gået ned – så kan I få flotte billeder af den hvide brudekjole mod en helt sort og stjerneglimtende nattehimmel.

Når det hele er ovre, og I har kigget jeres mange bryllupsbilleder igennem, kan I vælge ét eller flere af dem og bruge dem i en smuk vægdekoration – som vægbillede på fotolærred eller måske som en Flerdelt vægbillede. Vi har et stort udvalg af vægbilleder i forskellige formater, som kan printes på forskellige materialer.

Med så mange billeder at vælge imellem, kan I måske få svært ved at vælge det bedste – men det behøver I heldigvis slet ikke at bekymre jer om. I kan nemlig bare få dem allesammen trykt i en flot bryllupsbog. Billederne fra jeres vinterbryllup fortjener et stort format, og det kan de få i et bryllupsalbum. Prøv f.eks. vores store formater XXL Panorama eller XL.

Brug vintervejret til at skabe en ekstra varm atmosfære indendørs

Retro prints med forskellige familiemedlemmer hænger i snore med små klemmer
Gør pynten i festloklaet ekstra personlig med flotte retro prints

Det kolde vejr udenfor skaber også en hyggelig stemning indenfor. Dekorer f.eks. det indendørs festlokale med flotte retro billeder som bordpynt og fordel dem rundt på bordene, evt. et på hver tallerken. Så kan gæsterne samle dem op, sende dem rundt og fortælle om de billeder, de selv er med på eller har taget.

Og mens de gør det, er det oplagt at give dem noget varmt at drikke i et flot og personligt emaljekrus – ikke så oplagt til vin, men til efter maden er det fremragende at servere en Irish coffee, en Romtoddy eller en varm kakao i.

Og som bonus er der ingen, der behøver at bekymre sig om at være klædt for varmt på til et vinterbryllup. Så lad mændene finde deres fineste jakkesæt frem, og kvinderne deres flotteste festkjoler og læg i kakkelovnen til et brag af en bryllupsfest.

Et vinterbryllup er en fest uden sammenligning

Billedboks med fremkaldte billeder af et par
Udvælg de bedste billeder fra festen eller bryllupsrejsen og få dem fremkaldt som fine printbilleder

Fordi vinteren generelt er mindre populær at holde bryllup i, vil det uden tvivl også blive en mindeværdig fest for dine gæster. Den vil stå ud fra mængden af sommerbryllupper og være helt sin egen. Du kan få dine gæster til at hjælpe dig med at dokumentere, hvad de husker bryllupsfesten for, ved at dele engangskameraer ud på bordene. Vi kan fremkalde engangskameraerne for dig, og bagefter kan du digitalisere billederne og sætte dem i en fotobog med billeder fra vinterbrylluppet. Du kan også få gæsterne til at uploade deres billeder til en delt mappe i CEWE myPhotos – så får de mulighed for at dele deres billeder fra deres telefoner nemt, og I har billederne samlet ét sted.

Der er altså mange fordele ved at holde et magisk bryllup i vintermånederne. Vi glæder os til at hjælpe dig med flotte fotoprodukter, der er med til at gøre dit vinterbryllup helt specielt!

Alt du har brug for til et vinterbryllup

Kom i gang med forberedelserne til vinterens store bryllupsfest med disse produkter:

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.