CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Invitation og kort med egne fotos Invitation og kort med egne fotos

Kort og invitationer

Inviter til en fest eller send et dejligt kort med dine egne fotos!

Til produktoversigt

Lav dine egne kort og invitationer

Vælg mellem masser af flotte designs!

Læs her på siden om:

Lige så forskellige som dit budskab: Vores mange personlige kort

Køb mere og spar mere!

Fyld varekurven og få mere for pengene
10%
ved køb for min. 699 kr. med værdikode: 10PROCENT
15%
ved køb for min. 1.099 kr. med værdikode: 15PROCENT
20%
ved køb for min. 1.499 kr. med værdikode: 20PROCENT

Ekspreskort

Lav fine og personlige kort hurtigt på CEWE Fotostation

Elegante detaljer

Sæt prikken over i'et på dine kort og invitationer med effektlak i guld, sølv eller blank effektlak.

Overblik over papirtyperne

Vælg mellem fire forskellige papirer!
standardpapir lykønskningskort standardpapir lykønskningskort Mat papir

Digitaltryk af høj kvalitet med en mat overflade. Papirets gramvægt: 300 g/m².

Naturpapir (100% genbrug)

Digitaltryk af høj kvalitet på genbrugspapir. Papirets gramvægt: 300 g/m2

luksuspapir lykønskningskort luksuspapir lykønskningskort Strukturpapir

Strukturpapir giver dine kort et elegant look og har en gramvægt på 300 g/m².

lykønskningskort med blank overflade Lykønskningskort med blank overflade Blankt papir

Flot blankt papir med en blank overflade og en gramvægt på 300 g/m².

 • UV-lakering i høj kvalitet af ydersiderne
 • Strålende farver
 • Beskyttet mod snavs og fugt

Spørgsmål og svar om invitationer

Disse spørgsmål stiller mange om at lave invitationer

Her hos CEWE kan du lave dine egne invitationer med foto enten i vores app, i vores fotoprogram eller online enten på din computer, tablet eller mobil. Vælg papirtype og vælg et design mellem vores mange skabeloner. Herefter er det nemt at indsætte et eller flere billeder samt tekst.

Til konfirmation er det almindeligt at sende invitationer ud i starten af året (januar og februar). Det samme gælder bryllup – i hvert fald, hvis det er et forårsbryllup. Er det først i august eller senere, vil du måske vente til 3 måneder før. Kender I datoen, vil I jo gerne sikre jer, at gæsterne kan, så her kan du evt. vælge at sende et Save the date kort et helt eller halvt år inden.

Til barnedåb og fødselsdag kan du sende invitationer ud et par måneder før, og vælge at sige datoen mundtligt eller på sms tidligere, så snart du kender datoen.

Hos CEWE. Enten online, hvor du bestiller fra din mobil eller anden enhed og får leveret med posten, eller du kan få printet med det samme på en af vores CEWE fotostationer.

Du kan vælge mellem forskellige papirtyper: Mat eller blankt, med struktur eller fx naturpapir, som er 100% genbrug.

Se vores papirtyper

Hvor vil du lave dine kort eller invitationer?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE-app

 • Bestil nemt og hurtigt
 • Design dine kort når og hvor du vil
 • Send et fysisk postkort direkte fra appen
Vi anbefaler

Design kort online

 • Find din favorit blandt alle vores materialer
 • Vælg mellem masser af designs og layouts
 • Arbejd på dine kort fra forskellige enheder

CEWE Fotoprogram

 • Lav dit eget design
 • Stort produkt- og materialeudvalg
 • Vælg mellem masser af designs og layouts

Trustpilot anmeldelser

Lav dine egne invitationer til bryllup, dåb eller fx fødselsdag

en bærbar computer med åben skærm, hvor man kan se de forskellige designskabeloner til at lave invitationer

Lav dine egne, personlige invitationer

Vi har gjort det nemt for dig at lave dine egne invitationer, takkekort mv. uanset hvad anledningen er. Hos CEWE.dk kan du finde hundredvis af forskellige designmuligheder til både:

Og flere andre. Find den designskabelon, der passer til netop din personlighed og anledning, og lav unikke og personlige kort og invitationer til din fest.

Se alle vores indbydelser

Design personlige kort og invitationer med dine fotos

Her finder du utallige formater til dine kort og invitationer. Lav almindelige kort, foldekort og postkort i flere størrelser og forskellige designs. Alle kommer i sæt med 10 stk.

Skal du snart holde fest, hvor du vil invitere en masse venner og familie? Måske en stor konfirmationsfest eller bryllupsfest?

De kort og invitationer, som du kan købe i butikkerne, er ofte kedelige og uinspirerende, og vi har alle set dem mange gange før.

Vil du i stedet gerne invitere til din fest eller sige tak for opmærksomheden på en mere personlig måde, så kan du vælge at designe dine egne, personlige invitationer og takkekort hos CEWE.dk. Hos os har du nemlig mulighed for at indsætte dine egne fotos og skrive en personlig tekst til modtagerne.

Send fotokort og foldekort med posten

Du kan få præcis den invitation, der passer til dine ønsker og den anledning, du inviterer til. Vælg mellem fotokort og foldekort. Et fotokort har en forside og en bagside som let kan designes med et billede på forsiden og selve teksten med invitationen på bagsiden. Med et foldekort har du mere plads at boltre dig på, da dette kort kan åbnes. Således får du både en for- og bagside samt et opslag, som du kan dekorere med cliparts og effektlak foruden dine fotos og en tekst.

Du kan nemt sende dit kort som et enkelt kort direkte til modtageren her hos CEWE. Så er du fri for at købe frimærker og sætte dig ind i portotakster. Har du modtagerens adresse, frankerer og leverer vi din invitation lige til døren!

Sæt video ind i invitationen

Når du bestiller et af foldekort-formaterne, har du mulighed for at sætte en video ind i kortet, hvis du ønsker det. Kunne det ikke være sjovt at tilføje en kort video af den unge mand eller kvinde, der skal konfirmeres, hvis du inviterer til konfirmation? Eller en sjov video af dig og din kæreste, hvis du skal giftes og er i gang med at lave bryllupsindbydelser? Det gør da invitationen endnu mere personlig og unik!

Videoen lægges ind i invitationen via en QR-kode. Ved hjælp af mobilens indbyggede QR-scanner i kameraet eller en gratis QR-scannings app kan modtageren afspille videoen på mobilen eller computeren. På den måde giver du i endnu højere grad den, du inviterer, noget at se frem til. Måske får du endda svaret på invitationen tilbage i video-form?

Kort til mange anledninger

Når du har fundet den rigtige korttype og designskabelon, er det bare at indsætte et eller flere fotos, som du ønsker. Herefter kan du bestille og snart få sendt kortene afsted. Vi har kort og invitationer til nærmest alle anledninger:

 • Fødselsdag: Har du fødselsdag og vil du gerne holde en fest for din familie og dine venner, så lav en personlig fødselsdagsinvitation med dine egne billeder. Sådan en invitation gør et stort indtryk på modtageren og giver virkelig gæsten noget at glæde sig til.

 • Børnefødselsdag: Når børn har fødselsdag, gør forældrene tit en hel del ud af, at det skal være en hyggelig og sjov dag for den unge fødselar. Med en unik indbydelse til børnefødselsdag viser du gæsterne, at de er inviteret til en særlig fest. Lav gerne invitationen sammen med det barn, der fylder år, så barnet også er med til at arrangere fødselsdagsfesten.

 • Studenterfest: At blive student markerer flere års dannelse og hårdt arbejde. Det fortjener at blive fejret med en ordentlig fest! Lav nemt invitationer til studenterfesten her hos CEWE.

 • Rejser og ferie: Har du været på en spændende rejse, kan du sende et postkort med nogle gode billeder fra ferien. Tilføj nemt billeder og tekst, hvis du har lyst - der burde i hvert fald være nok billeder at vælge imellem og masser at fortælle om jeres oplevelser fra ferien. Gør det fra mobilen ved brug af vores foto app.

 • Rund fødselsdag: At fylde rundt sker kun hvert tiende år. Derfor har mange også lyst til at fejre sådan en milepæl i livet med en stor fest. Lav for eksempel en invitation til 50 års fødselsdag og send invitationen til alle du holder af, og som du har lyst til at samle på din runde fødselsdag.

 • Barnedåb: Findes der en bedre anledning til at lave et kort, end når et nyt menneske kommer til verden? Skal du invitere til barnedåb eller navngivningsfest, så kan du lave de flotteste dåbskort her hos CEWE! Det bliver helt sikkert ikke et problem at finde et sødt billede af det lille vidunder til invitationen.

 • Mors dag: Nærmer mors dag sig, og har du lyst til at fortælle din mor, hvor meget hun betyder for dig? Så lav et kort til mors dag med et flot billede af jer to på forsiden og en masse søde ord indeni kortet. Det er uden tvivl den bedste mors dags gave, en mor kan ønske sig!

 • Påske: Er du inviteret til påskefrokost, har du måske en værtindegave med til værtinden eller værten. Sæt prikken over i'et på denne gave ved at skrive et sødt påskekort, hvor du tilføjer dine personlige fotos. Det er en hyggelig måde at markere påsken på og det, at vi kan samles om sildemadder og påskeæg. Vores gaveæsker egner sig også perfekt som en sød værtsgave til påske.

 • Jul: Send et unikt julekort med foto fra mor, far og børn til alle familiemedlemmer eller venner. Brug et godt familiebillede af forældre og børn på kortet eller måske bare et foto af børnene. Et personligt julekort vil helt sikkert sprede juleglæde!

 • Jubilæum: For dig der har været mange år på arbejdsmarkedet og måske på den samme arbejdsplads i lang tid, har du muligvis 20 års eller 40 års jubilæum. Lav en invitation til dit jubilæum og hyld en god indsats med alle dem du holder af.

 • Sølvbryllup: Har du tilbragt hele 25 år sammen med din mand eller kone, kan du fejre sølvbryllup. Sandsynligvis har du lyst til at markere denne dag ved at invitere til stor middag og fest. Lav nemt dine egne invitationer til sølvbryllup online eller via vores fotoprogram. Brug for eksempel det tidligste billede du kan finde af jer som par på forsiden, og brug det nyeste billede du har indeni invitationen for at vise den udvikling, der er sket igennem årene.

Glem ikke bordkortene

Husk også at lave bordkort og måske menukort til din fest! Bord- og menukort egner sig især til store fester med mange gæster, som et bryllup eller en konfirmation. Gør det nemt for dig selv og bestil kortene, når du alligevel laver dine egne invitationer.

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til, hvordan du laver dine kort og invitationer? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, som vil give dig den nødvendige vejledning. Du kan sende en mail, chatte eller ringe alt efter hvad, der passer dig bedst.

God fornøjelse med at lave de mest personlige invitationer!