Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Konfirmation

Lav den mest personlige gave til konfirmanden – en fotobog over konfirmandens liv

Tre enkle skridt til den perfekte gave til konfirmanden – vi giver dig gode ideer og inspiration til at sammensætte en personlig fotobog til den unge teenager

Uanset om det er en konfirmation eller en nonfirmation, så er det en stor dag i den unge teenagers liv. Det er en festdag, hvor de alene er i centrum, og hvor alt drejer sig om dem. En dag, de har set frem til længe, og som de aldrig glemmer. Derfor skal konfirmanden også have en helt særlig og personlig konfirmationsgave. En CEWE FOTOBOG fyldt med billeder fra den unge mand eller kvindes liv, fra han eller hun var helt lille og frem til nu, er en oplagt gaveidé. Her viser vi dig tre skridt til, hvordan du nemt laver en personlig fotobog over teenagerens liv – en unik gave til konfirmanden.

1. Udvælg billeder, og overvej fotobogens opbygning

Inden du starter på fotobogen til konfirmanden eller nonfirmanden, er det en god idé at udvælge de billeder, du vil have med i bogen fra den unge teenagers liv. Læg eventuelt billederne i en separat mappe på din computer, så det er nemt for dig at hente og organisere billederne, når du skal opbygge fotobogen. Når du udvælger billederne, kan du også så småt begynde at overveje opbygningen af bogen. Du kan for eksempel sammensætte fotobogen efter:

 1. Hvert af teenagerens leveår: Lav kapitler i fotobogen med det første leveår, andet leveår, tredje leveår osv.
 2. Hav temaer: Inddel bogen med feriebilleder, med hyggebilleder fra hverdagen, billeder fra fødselsdage i løbet af årene eller andre gode temaer.
 3. Årstiderne: Tag udgangspunkt i de fire årstider, og indsæt billeder fra alle årene, der passer til de forskellige årstider.

Uanset hvordan du vælger at sammensætte fotobogen som gave til konfirmanden, så anbefaler vi, at du sørger for at have en overordnet idé, inden du går i gang. Når du har de store træk klar fra start, sikrer du, at der er en rød tråd i fotobogen.

2. Brug tekst og gør gaven til konfirmanden endnu mere personlig

Selvom et billede som bekendt siger mere end tusind ord, så kan tekst være et godt, sigende og sjovt supplement til billederne i bogen. Du kan nemt tilføje små tekster og noter, som kan være med til at fortælle lidt mere om, hvad der sker på de forskellige billeder - det gør gaven til konfirmanden endnu mere personlig! Teksterne kan for eksempel bestå af:

 1. Anekdoter fra konfirmanden eller nonfirmandens liv.
 2. Sjove citater han eller hun har sagt i løbet af barndommen og ungdomsårene.
 3. Korte kommentarer til, hvor og hvornår billederne er taget – for eksempel på sommerferie, hygge med børnehavevennerne eller et klassearrangement.
 4. Beskrivende karakteristika, som passer på teenageren – for eksempel sjov, tålmodig, hårdtarbejdende, glad, temperamentsfuld osv.
 5. Historier og udtalelser, som andre familiemedlemmer har fortalt om den unge.

Det kan også være en fin detalje at skrive nogle små kærlige noter eller kloge ord til konfirmanden undervejs i fotobogen, ligesom du kan indsætte en personlig hilsen på første eller sidste side i bogen, hvor du ønsker konfirmanden eller nonfirmanden tillykke med dagen.

Udover en flot gave har du også brug for andre ting som invitationer og bordkort til den store dag. Se hvad du skal bruge for at få en gennemført konfirmationsfest!

3. Bestil din personlige gave til konfirmanden

Du kan nemt designe din personlige gave til konfirmanden online via vores website, i vores gratis og populære CEWE Fotoprogram eller i vores foto app CEWE Fotoverden. Her vil du opleve, at der ligger mange flotte designskabeloner klar, som du ganske enkelt og hurtigt kan bruge som hjælp til at sammensætte din fotobog. Du kan også vælge helt selv at lave dit unikke design uden en færdiglavet skabelon. Når du er færdig med fotobogen, kan du bladre siderne igennem og tjekke den en sidste gang, inden du trykker på bestil-knappen.

Tip: Vi har mange forskellige formater, der egner sig til en flot fotobog om konfirmanden. Prøv for eksempel vores mest populære format CEWE FOTOBOG Stor, der har A4-format og giver dig masser af designfrihed. CEWE FOTOBOG Stor Panorama er oplagt til dig, der vil lave en endnu større fotobog som gave til konfirmanden, og det format egner sig især godt til panoramabilleder.

Efter konfirmationen: Saml billederne fra dagen i en mindebog

Når konfirmationsdagen er ovre, gæsterne er gået hjem, og blå mandag også er veloverstået, er kameraet med garanti blevet proppet med fantastiske billeder. Men hvorfor kun have alle de skønne billeder liggende digitalt? Vi anbefaler at bevare minderne på den fineste måde ved at give den unge teenager en flot mindebog, som er fyldt med billeder fra den store dag samt eventuelt også billeder fra blå mandag. Så kan hovedpersonen altid åbne bogen, bladre siderne igennem og mindes en dejlig tid i sit liv.

Du kan give konfirmanden fotobogen som en ekstra gave, eller I kan sætte jer ned sammen og i fællesskab udvælge de konfirmationsbilleder, der skal med i mindebogen. Det er både sjovt og hyggeligt at kigge i bogen kort tid efter konfirmationen, ligesom det er sjovt at finde fotobogen frem mange år efter og genopleve alle minderne. Du kan også lade konfirmationen indgå som en begivenhed i en årbog. Få her 5 ideer til din årbog!

Vi håber, at fotobøgerne som personlige gaver til konfirmanden vil skabe en masse glæde, kærlighed og store smil. Du kan også få andre tips til fine konfirmationsgaver. God fornøjelse!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

 • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
 • Kreative tips og idéer til gaver
 • Fototips og spændende produktnyheder
 • Sjove fotokonkurrencer
 • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
 • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.