Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Vægkalender slider Vægkalender slider

Vægkalendere

Vores mest populære fotokalender med dit personlige design

Til produktoversigt

Træliste til kalender

Naturligt blikfang med dine egne billeder og trælister i egetræslook

Se mere

Elegant gaveindpakning

Smuk indpakning til din vægkalender

Bestil

Vægkalender A2 med guldtryk

Oplev dit års gyldne øjeblikke i et elegant look!

Gå til produkt

Designkalender

Botanisk, stilrent eller et legende udtryk? Find din favorit blandt de mange designs!

Til produktoversigt

Lav en vægkalender 2023 med dine egne billeder

Find dine flotteste billeder og brug dem i din egen vægkalender. Se vores mange varianter og formater og få den flotteste fotokalender 2023 på din væg. Eller giv kalenderen i gave til én, du holder af.

Vores nye designs

Vælg blandt et stort udvalg af designskabeloner

Vægkalendere med plads til planlægning

Har du brug for en familiekalender, fødselsdagskalender eller en årskalender? Find din favorit blandt seks forskellige vægkalendere og bestil din nye fotokalender 2023 i dag!

Alt om vores flotte papirtyper

Vælg mellem fire typer papir af højeste kvalitet.
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Digitaltryk mat Cewekalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Bløde farver, elegant udseende

På Digitaltryk mat får dine billeder et afdæmpet og eksklusivt udseende. Overfladen er let ru og vægten er på 260 g/m², hvilket giver dine billeder bløde farver og kontraster.

Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk blankt Strålende farver, elegant glans

Digitaltryk blankt på 250 g/m² giver dine billeder en helt særlig glans. Den høje lysintensitet og de klare konturer får dine billeder til at stråle på den glatte overflade. UV-lakeringen beskytter billederne mod snavs og fugt.

Fotopapir Cewe kalender Fotopapir Cewe kalender Fotopapir blankt Klare farver, høj skarphed

Fotopapir på 230 g/m² gengiver dine billeder med høj detaljeringsgrad og dybdeskarphed. Siderne bliver belyst med den klassiske sølvhalogen-teknik, som får dine billeder til at stråle.

Fotopapir premium mat Bløde farver, professionelt look

Dette førsteklasses fotopapir fra FUJIFILM er kendetegnet ved perfekt detaljedefinition og dybdeskarphed samt en reflektionsfri overflade i høj kvalitet.

Tilgængelig til Vægkalender A4, A3 og Kvadratisk.

Hvor skal din kalender bestilles?

Du kan vælge mellem følgende muligheder
Vi anbefaler

CEWE Fotoprogram

 • Mange designmuligheder
 • Enkel installation på din PC eller MAC
 • Gem projekter lokalt på PC'en

CEWE-app

 • Design og bestil, når du er på farten
 • Enkle designmuligheder
 • Gem dine projekter i appen

Design online

 • Nem og hurtig bestilling
 • Ingen installation nødvendig
 • Virker på alle enheder

Design en vægkalender 2023 i dit eget design

Få det flotteste overblik i 2023 med en personlig vægkalender, som du selv laver med dine egne fotos. Du bestemmer selv kalenderens startmåned, så du får præcis den fotokalender, du ønsker dig.

Med en flot og personlig vægkalender, hvor dine egne billeder er motiver, bliver det sjovere at holde styr på aftaler og fødselsdage i din omgangskreds. Vi har mange forskellige typer og størrelser af vægkalendere, der med garanti passer til lige præcis dine behov. Kalendere til væggen tilfører hjemmet så meget mere, når de er personlige med egne fotos på.

Når du laver en vægkalender hos CEWE.dk, kan du selv vælge startmåned og startår. Det betyder, at du kan lave din egen kalender året rundt. Samtidig kan du være sikker på, at du ikke laver en fotokalender, der indeholder måneder, som allerede er gået.

Design selv din vægkalender med dine egne billeder påtrykt

Kalendere med egne billeder er både praktiske og personlige. Lav din helt egen vægkalender med dine udvalgte billeder trykt direkte på siderne. Du vælger, hvilke billeder du vil have på kalenderbladene, og der er flere formater at vælge imellem.

Hvor tit har du ikke manglet et godt overblik over dine aftaler, hvor du ikke behøver at finde din kalender eller telefon frem? Forestil dig, at du sidder med familien ved spisebordet og er ved at planlægge noget. Et enkelt blik på vægkalenderen, og du kan se, hvornår det er bedst at holde årets sommerfest, eller hvornår der er rund fødselsdag hos moster Gerda. Her giver kalendere på væggen dig altid et hurtigt overblik. Vil du gerne følge med i ugenumre, skal du sørge for at lave en ugekalender.

Hvorfor skal du vælge en vægkalender?

Det smarte ved en vægkalender er, at den giver et godt og overskueligt overblik over hele måneden, og den er altid opslået på den side, du skal bruge. Du kan altid finde en plads på væggen til en flot kalender. Selv steder hvor der ikke er meget plads, kan der være en flot kalender til væggen i et af vores mange praktiske formater. Hvis du har lidt mere plads, kan du lave en stor, flot vægkalender med udvalgte billeder. Billederne kan du enten tage til lejligheden, eller du kan bruge billeder, du allerede har på din telefon eller dit kamera. Lav dine egne kalendere i det format, der passer til dig og til stedet, den skal hænge.

Snart tiden for kalendere - Ny vægkalender for 2023

Er du i gang med at planlægge aktiviteter og aftaler for næste år? Det nye år begynder jo snart, og den gamle kalender udløber. Lav en vægkalender for 2023 med flotte billeder i stedet for at hænge flere sedler på opslagstavlen med det nye års aftaler. Få aftalerne skrevet ind nu og du behøver blot kaste et hurtigt blik på kalenderen på væggen for at danne dig et overblik.

Alle mennesker bruger en kalender. Det er smart og hurtigt med den i telefonen, men nogle gange har man altså brug for en trykt kalender. Og når du så oven i købet kan lave en selv med dine egne, udvalgte billeder, jamen så har du både et planlægningsværktøj og noget dejligt at se på. Det er faktisk næsten ikke til at undvære. Husk, at du selv kan bestemme, hvilken måned og hvilket år, kalenderen skal begynde med. Så du behøver ikke kun at bestille den til januar, men den kan bestilles året rundt. Så er du også fri for at få en kalender, hvor nogle af månederne er gået.

Udnyt pladsen til en stor vægkalender

Hvis du har plads, er det superflot med en stor vægkalender med flotte, skarpe billeder, du selv har taget, og du kan vælge mellem flere typer papirkvaliteter. Du får både et praktisk og brugbart værktøj til at planlægge dine aktiviteter, samt en flot og personlig udsmykning til væggen, der oven i købet skifter hver måned. Vælg også mellem mange forskellige designs.

Vægkalender med guldtryk vinder pris

CEWE har vundet flere TIPA Awards, som er en prestigefyldt, international pris, blandt andet prisen ”Best Photo Service Worldwide” for vægkalender A2 med guldtryk. Denne store vægkalender bliver endnu mere bemærkelsesværdig, når der kommer et lag guld på kalenderens tekst. Med guldtryk får din fotokalender et meget eksklusivt look, som med garanti bliver et smukt element i indretningen af dit hjem eller dit arbejdskontor. De seneste år har CEWE vundet flere priser, fordi især vores fotobøger er af høj kvalitet og derfor klarer sig bedst i test.

Vægkalender til hele familien

Er det også dig, der står for at holde styr på hele familiens aftaler? Kender du det, at din bedre halvdel har overset et forældremøde i 3.B. og sønnen har glemt spejder? Sådan behøver det faktisk ikke være. Hjælp familien til at blive bedre til at holde styr på aftaler og arrangementer – lav en stor familiekalender med dine egne flotte billeder, hæng den op på væggen i køkkenet og vupti; pludselig er det meget sjovere at kigge i kalenderen og finde ud af, hvornår man skal noget. Du får et overskueligt overblik over hele familiens aftaler og noget flot at se på, og mon ikke også børnene selv bliver lidt bedre til selv at holde styr på aftalerne, når der er en flot kalender med sjove og velkendte billeder at kigge på? Du kan have stor glæde af at hænge en eller flere kalendere på en væg, hvor de også er i børnenes øjenhøjde og fanger deres opmærksomhed.

Du kan have stor glæde af at hænge en eller flere kalendere på en væg, hvor de også er i børnenes øjenhøjde og fanger deres opmærksomhed. Alternativt kan du lave en familiealmanak, hvor hele familiens aktiviteter er skrevet ind, og hvert familiemedlem har sin egen kolonne. Mange børn kan godt lide at have et overblik over det, de skal, nøjagtig ligesom de voksne. Her er det godt med en vægkalender, der hænger fremme og som oven i købet er flot at se på.

Sådan laver du din egen vægkalender

Du kan hurtigt og nemt lave din helt egen, personlige vægkalender med dine flotteste og bedste billeder, du selv har taget. Du skal blot vælge, hvilken type kalender, du vil lave og udvælge dine bedste billeder, så stiller vi resten til rådighed. Se her, hvordan du gør:

 • Vælg din kalendertype og tryk Design her
 • Vælg dit ønskede design/layout
 • Vælg, hvilken måned og år din kalender skal starte
 • Tilføj dine billeder og eventuelt en tekst
 • Klik på Læg i varekurv, når du er tilfreds
 • Opret login/Log ind og færdiggør din bestilling

Du modtager din vægkalender inden for 4 - 8 hverdage, ofte hurtigere.

Uanset, hvilken type fotokalender du foretrækker, så har vi helt sikkert et format, der passer til dig. Du kan for eksempel lave din egen traditionelle vægkalender i A4, A3, A2 eller kvadratisk format. Derudover kan du også designe en tremånederskalender eller en årskalender. Udover at du selv kan vælge format til din kalender, kan den printes på flere forskellige typer af papir, bl.a. digitaltryk, fotopapir og højglanspapir. Lige meget, hvilken vægkalender du vælger, har du mulighed for at personliggøre den med vores layouts eller designskabeloner og selvfølgelig med dine egne flotte billeder. Dertil kan du pynte med forskellige cliparts, rammer, skygger osv.

Køb din vægkalender 2023 her

Du kan lave en traditionel vægkalender, som den starter med januar måned og det nye år. Du har desuden også mulighed for at lave en væg kalender med valgfri startmåned og år. Dermed er du ikke afhængig af at lave den på et bestemt tidspunkt af året, og den bliver mere velegnet til at bruge som gave.

En vægkalender med egne billeder er en fin, dekorativ og meget anvendelig gave, som du kan bruge til familie og venner. Da vægkalenderen indeholder dine egne billeder, kan du være sikker på, at du altid giver en meget personlig gave til dem, du holder af. En fotokalender er nemlig en gave, som modtageren kan glædes over i lang tid fremover.

Du kan finde flere gaveidéer her hos CEWE, som for eksempel julegaver eller gaver til ham og gaver til hende. Vores mest oplagte forslag ud over kalendere er bøger med dine egne billeder - nemlig en fotobog. Du kan se her, hvordan du laver din egen fotobog med tekst.

Har du spørgsmål til kalendere til væggen?

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til, hvordan man laver en fotokalender, eller hvis du er interesseret i nogle af vores andre produkter. Kundeservice kan kontaktes på telefon eller mail. Vores kunder bedømmer jævnligt vores produkter, levering og service på Trustpilot. CEWE.dk scorer 8,2 ud af en skala på 10 baseret på 248 bedømmelser.

God fornøjelse!