Højdepunkter fra vores sortiment
Klappkarten

Foldekort

Del dine øjeblikke med dine elskede og send lykønskninger, anmodninger eller invitationer. Vores foldekort i kvalitetsprint lader glæden for kommende begivenheder spire. Vælg ud fra talrige layoutskabeloner i stående eller liggende format og tilføj billede og tekst. Derudover tilbyder vi to forskellige papirtyper. Vælg enten standardpapir uden struktur eller luksuspapir med struktur.
fra 139,00 kr*

Foto- og postkort

Send dine fotohilsner med et personlig foto- eller postkort. Bare uploade dine fotos og tilføje en personlig besked.
fra 49,00 kr*

Bord- og menukort

Uanset om der skal holdes fødselsdag, bryllup eller familiefester, så kan vores menu- og bordkort sætte gang i festen.
fra 69,00 kr*
Lad dig inspirere

CEWE CARDS med effektlak

Personlige kort og invitationer til alle anledninger

Bryllup

Bryllup

Invitation

Fødselsdag

Konfirmation

stor ordrer
Har du en rigtig stor ordre?
Har du en ordre på en værdi af minimum 5.000 kr., så kontakt venligst kundeservice og vi vil hjælpe med en god pris.
Send mail til support@cewe.dk eller ring på tlf. 7879 7803
 

Design personlige kort og invitationer med dine fotos


Skal du snart holde fest, hvor du vil invitere en masse venner og familie?

De kort og invitationer, som du kan købe i butikkerne, er ofte kedelige og uinspirerende, og vi har alle set dem mange gange før. Vil du i stedet gerne invitere til din fest eller sige tak for opmærksomheden på en mere personlig måde, så kan du vælge at designe dine egne, personlige invitationer og takkekort hos Cewe.dk. Hos os har du nemlig mulighed for at indsætte dine egne fotos og skrive en personlig tekst til modtagerne.

Vi har gjort det nemt for dig at lave dine egne invitationer, takkekort mv. uanset hvad anledningen er. Hos Cewe.dk kan du finde hundredvis af forskellige designmuligheder til både bryllup, konfirmation, barnedåb og så videre. Find den designskabelon, der passer til netop din personlighed og anledning, og lav unikke og personlige kort og invitationer til din fest.  


Personlige kort og invitationer? Så nemt er det:


Vi tilbyder et utal af formater til dine kort og invitationer. Alle kommer i sæt med 10 stk., f.eks. almindelige kort, foldekort samt postkort i flere størrelser, og fremstilles i den højeste kvalitet. Du kan f.eks. vælge mellem alle de forskellige korttyper, når du skal lave personlige invitationer, dåbskort eller julekort med foto

Så let er det:
1. Vælg dit format på siden herover og tryk på ”design her”
2. I designprogrammet vælger du nu en designskabelon eller fortsætter uden
3. Vælg dine billeder og upload dem til programmet.
4. Indsæt dine billeder og personlige tekster
5. Tjek løbende dine kort og invitationer vha. ”preview”-knappen
6. Når du er tilfreds, kan du gennemføre din bestilling, og inden for få dage modtager du din bestilling.

Som noget nyt, har du nu også mulighed for at indsætte små videoer i dine CEWE CARDS vha. QR-koder. Du uploader din video, og indsætter den et passende sted i dit kort. Når modtagerne vil se videoen, scanner han/hun blot koden med sin smartphone eller iPhone, og herefter vises videoen på skærmen. 


Et væld af fotoprodukter


Er det ikke kort og invitationer, du er på udkig efter? Hos Cewe.dk tilbyder vi mange forskellige typer af fotoprodukter. Du kan f.eks. designe et personligt fotoalbum med alle dine bedste billeder, som kan gemmes i mange år fremover. Er din væg lidt bar, kan du i stedet udvælge et af dine bedste fotos og lave din egen, personlige fotoplakat. Vores fotoplakater i mange forskellige formater.

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne høre mere? Så kontakt vores kundeservice. De sidder på telefon 78 79 78 03 og mail: support@Cewe.dk.

 

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.