Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

bordkalender slider bordkalender slider

Dine billeder i en bordkalender

Hav de bedste minder stående på bordet. Ideel til arbejdskontoret og en super gaveidé til ham, der ikke ønsker sig noget.

Til produktoversigt

Lav en personlig bordkalender 2024 med dine billeder

En unik bordkalender med dine personlige fotos pynter på dit kontor. Glæd også en, du holder af, med en flot fotokalender 2024 med smukke og sjove billeder på. Vælg mellem tre varianter.

Hvor vil du bestille din fotokalender?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE Fotoprogram

  • Alle funktioner og designmuligheder
  • Mulighed for at tilvælge træliste og gaveindpakning
  • Vælg mellem alle vores designs og tilpas evt. farver
Vi anbefaler

CEWE-app

  • Let adgang til mobilbilleder
  • Bestil nemt og hurtigt, når og hvor du vil
  • Vælg mellem vores mest populære formater

Design fotokalender online

  • Find din favorit blandt alle vores kalendere
  • Mulighed for at tilvælge træliste og gaveindpakning
  • Arbejd på din fotokalender fra forskellige enheder

Bestil en bordkalender 2024 med dine flotteste billeder på

Design din egen personlige fotokalender til bordet. Find nogle rigtig gode billeder og vælg det design, du bedst kan lide. Hold overblikket med en bordkalender i kvadratisk eller aflangt format.

Bordkalender 2024 med billeder

En kalender kan vi alle få brug for, og med en personlig fotokalender med dine egne billeder får du en både funktionel og superflot kalender. En fotokalender 2024 kan hjælpe dig med at holde styr på opgaver og aftaler, så du ikke mister overblikket. Brug din kalender til optimal planlægning og koordinering af din tid.

Du kan designe en fotokalender med dine egne billeder hos os. Du finder med garanti en fotokalender, der dækker dit behov i vores store udvalg. Vi har eksempelvis flere forskellige ugekalendere, vægkalendere, planlægningskalendere, familiekalendere og bordkalendere. Uanset, hvilken kalender du vælger, kan du ved hjælp af vores adskillelige layouts og designs samt dine egne billeder style din valgte fotokalender lige præcis, som du ønsker det. Vælger du for eksempel at designe din egen bordkalender, kan du vælge mellem en stående, liggende eller kvadratisk bordkalender.

En kalender til bordet giver godt overblik

Med en bordkalender har du altid dine skønneste billeder stående eller liggende foran dig. Samtidig giver denne fotokalender dig et godt overblik over den aktuelle måned. En bordkalender for 2024 kan eksempelvis bruges ved skrivebordet hjemme eller på kontoret. Da kalenderen er en fotokalender med dine egne yndlingsbilleder, er det samtidig også oplagt at bruge en stående bordkalender som pynt på en reol.

Så nemt er det at lave en personlig bordkalender hos CEWE

Vælg først, om du ønsker en stående bordkalender eller en kvadratisk bordkalender. Når du har valgt den fotokalender du gerne vil have, kan du vælge mellem en række layouts, farver og designskabeloner til din bordkalender. Der er mange layouts og design at vælge imellem, så du med garanti kan lave lige præcis den kalender, du drømmer om. Efter du har fundet et design, du kunne tænke dig, uploader du nemt dine egne billeder til din bordkalender.

Mange vælger at bruge billeder af familie, venner og kæledyr på deres fotokalender, men du kunne eksempelvis også vælge at bruge billeder fra en dejlig sommerferie eller fra dit bryllup til din kalender. Prøv dig frem og find på den måde de billeder, der tager sig bedst ud i din fotokalender. Med en bordkalender med dine egne favoritbilleder får du med garanti en flot og personlig fotokalender – denne kalender vil med garanti hjælpe med at fremkalde de dejlige minder, der er på billederne.

Influenceren Maria Louise, der er mor til to børn, har lavet en kvadratisk bordkalender og fyldt den med søde billeder af børnene. Maria Louises minder er derfor altid synlige i form af den lille, praktiske fotokalender, der også er nem at tage med sig.

Personlig bordkalender - Hjemmelavet og med det kalenderår, du skal bruge

Som en ekstra bonus kan du selv vælge, hvilken måned og år din bordkalender skal starte. På den måde kan du altid lave en fotokalender, der ser 12 måneder frem i tiden, så du får en 100 % ”ubrugt” kalender. Du kan således få en unik årskalender til netop dit behov.

Giv en bordkalender 2024 i gave

En bordkalender for 2024 er rigtig god at bruge som gave, hvis du ønsker at forære en fotokalender i f.eks. jubilæumsgave. Har din kollega jubilæum, så er bordkalenderen både en meget personlig og brugbar gave. Design en fotokalender med sjove billeder af kollegaerne – sådan en bordkalender bliver helt sikkert et hit! Sandsynligheden er nemlig stor for, at billederne i fotokalenderen bliver det store samtaleemne, når kollegaerne er på besøg på kontoret.

Samtidig vil denne dejlige bordkalender hjælpe din kollega med at bevare overblikket over de efterfølgende måneder. Lav en flot og personlig kalender og glæd dig hver måned det næste år!

Vil du have flere gode ideer til, hvad du ellers kan bruge dine flotte billeder til, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så modtager du jævnligt breve fra os i din indbakke med sjove konkurrencer, inspiration og tips til at bruge dine billeder kreativt samt nyheder og produktlanceringer.

Lav bordkalender og andre flotte fotoprodukter i app’en

Har du mange gode billeder liggende på din mobil, foretrækker du sikkert at kunne lave din foto-bordkalender i en app på telefonen i stedet. Det er nemt og hurtigt. Du kan downloade app’en gratis der, hvor du normalt henter apps. Læs mere om vores foto app, CEWE Fotoverden.

Husk, at du også kan lave mange andre lækre produkter med fotos via vores app. Fx fotobøger, sende postkort fra ferien, takkekort, fotoplakat, sort-hvide billeder og meget mere. Du kan også læse mere om, hvordan du laver en evighedskalender, hjemmelavet kalender eller hvordan, du selv vælger startmåned i din kalender. Alle vores unikke fotogaver er desuden ideelle som personlige julegaver.