CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Liggende bordkalender Liggende bordkalender Liggende bordkalender Liggende bordkalender

Liggende bordkalender

Den praktiske bordkalender i panoramaformat gør planlægning af aftaler til en fornøjelse.

  • God plads til aftaler og billeder
  • Passer også i tasken
  • Valgfri startmåned
139,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Når du lægger produktet i varekurven, vil du se det forventede leveringstidsrum.

Produktinformation

Format:

ca. 30 x 10 cm

Det modtager du:

  • Tolv kalendersider plus forside
  • Spiralryg

Papirtyper:

  • Digitaltryk standard
  • Det er muligt at skrive med kuglepen på papiret

Alt om vores papirtyper

Læs mere om digitaltryk standard
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Liggende bordkalender med dine egne fotos

Undgå at glemme fødselsdage og vigtige aftale - Hold overblikket med en bordkalender

Liggende og personlig bordkalender

Hos os finder du et stort udvalg af fotokalendere, du nemt kan gøre personlige med dine egne billeder. Har du brug for en fotokalender, er en af vores kalendermuligheder den liggende bordkalender. Bestemmer du dig for denne kalender, kan du altid have dine dejligste billeder liggende foran dig.

Bordkalenderen er perfekt til dit skrivebord

Bordkalenderen kan du bruge ved dit skrivebord både derhjemme og på dit kontor. Denne kalender sørger for, at du altid har overblik over måneden, samtidig med at skønne billeder af eksempelvis din familie og dine venner altid er i nærheden. En mere personlig bordkalender fås ikke!

Design en fotokalender med dine favoritfotos

Når du skal designe din egen liggende bordkalender hos os, kan du vælge mellem en række forskellige layouts og design til din kalender. Vi har noget for enhver smag, så du kan lave præcis den bordkalender, du gerne vil have. Efter at have valgt layout og design indsætter du nemt dine bedste billeder i fotokalenderen.

Du kan indsætte dine favoritfotos af familie eller venner, eller du kan vælge at lave en bordkalender med et bestemt tema, f.eks. dit bryllup eller den sidste sommerferie.

Forsøg dig med dine forskellige pletskud, indtil du er helt tilfreds med din fotokalender. Vær også opmærksom på, at du selv har mulighed for at vælge din bordkalenders startmåned, når du laver din kalender.

På den måde får du garanteret en aktuel og unik fotokalender til bordet: En bordkalender, der hjælper dig med at bevare overblikket, og en kalender som dagligt minder dig om alle de skønne mennesker og dejlige situationer, der er på de udvalgte fotos.

Prøv også en stående eller kvadratisk bordkalender

Ønsker du en anden form for kalender end en liggende bordkalender? Det er hos os også muligt at lave en stående bordkalender eller en kvadratisk bordkalender.

Begge disse fotokalendere kan du nemt gøre flotte og personlige ved hjælp af vores mange forskellige kalenderdesign og dine yndlingsbilleder. Lav en personlig kalender allerede i dag og få glæde af den 12 måneder fremover!