CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
CEWE VÆGBILLEDER CEWE VÆGBILLEDER

Plakater og vægbilleder

Få dine bedste øjeblikke op på væggen!

Til produktoversigt

Fotoplakat XXL

Vælg mellem mange forskellige formater og designmuligheder – dekorér motiverne med billedramme og passepartout.

Gå til produkt

Plakat XXL i billedramme

Fuldend dit yndlingsbillede med en stilfuld ramme!

Gå til produkt

Fotolærred

Skab flotte kunstværker med dine egne fotos trykt på lærred!

Gå til produkt
Foto på lærred slider Foto på lærred slider

hexxas

Højkvalitets collage på hård skumplade

Gå til produkt

Dekorer og forny dine vægge med flotte vægbilleder

Vælg mellem mange forskellige formater og spændende materialer

Vægbilleder - egne billeder til din væg

Vælg fra vores store sortiment!

Hvad synes vores kunder om CEWE?

Plakater

Hvordan skal dine vægbilleder bestilles?

Du kan vælge mellem følgende muligheder

CEWE-app

 • Design og bestil, når du er på farten
 • Enkle designmuligheder
 • Gem dine projekter i appen
Vi anbefaler

CEWE Fotoprogram

 • Mange designmuligheder
 • Enkel installation på din PC eller MAC
 • Gem projekter lokalt på PC'en

Design online

 • Nem og hurtig bestilling
 • Ingen installation nødvendig
 • Virker på alle enheder

Den perfekte ramme til store øjeblikke

Vælg fra vores store sortiment!

min hexxas – min stil

Design dine personlige hexxas og kombiner dem, som du vil!

Lav vægbilleder med dine egne fotos

Bestil personlige billeder til din væg

Er du på udkig efter en ny, flot vægdekoration til dit hjem, var det så ikke en ide med et flot vægbillede? Design billeder til væggen online med dine egne, personlige fotos på. Et personligt vægbillede kan bruges mange steder som en unik dekoration på væggen, f.eks. i stuen, i køkkenet eller måske på børneværelset.

Få printet din egen plakat online og modtag den med posten få dage senere! Det er nemt og hurtigt, se her, hvordan du gør:

 1. Vælg dit ønskede produkt her på siden og tryk på ”design her”.
 2. Vælg format og størrelse i menuen i højre side
 3. Indsæt dit eget billede eller benyt dig af vores motivgalleri, og skriv evt. en tekst. Programmet vurderer om dit billeder i god nok kvalitet til det ønskede format
 4. Når du er tilfreds, så tryk på ”Læg i varekurv”
 5. Opret et login/login og bestil dit fotoprodukt
 6. Inden for 6 - 11 hverdage modtager du din personlige vægdekoration med posten

Forny dit hjem med flotte og personlige vægbilleder

Måske er du flyttet, og er ved at indrette din nye bolig. Så trænger man også tit til nye møbler, og i den forbindelse også nye billeder til væggene. Måske trænger du bare til lidt fornyelse i dit hjem, og er på udkig efter smukke billeder at hænge op. Uanset hvad, kan du finde vægbilleder her hos CEWE, der falder i din smag. Kendetegnende for alle vores vægbilleder er, at det er dine egne udvalgte billeder, der trykkes på spændende materialer såsom skumplade eller træ. Du kan også ganske enkelt vælge en fotoforstørrelse og få store billeder på almindeligt fotopapir. Dermed får du et unik stykke kunst til væggen og ikke masseproducerede vægbilleder, som man kan se i ethvert hjem.

Lav dit eget vægbillede helt fra bunden

Vær selv med helt fra begyndelsen af processen. Se her hvordan du kan gribe det an, når du skal lave et vægbillede med dit eget foto:

 • Første mulighed er også den nemmeste: Vælg et motiv fra vores designskabelon og bestil. Nemmere bliver det ikke, og der er rigtig mange flotte motiver at vælge imellem
 • Lav dit eget billede med et foto, du selv har taget. En måde at gøre det på er ved at kigge alle dine billeder igennem og se, hvilke der egner sig til at blive trykt som plakat, fotolærred eller en af de andre stilfulde materialer. Har du et rigtig flot pletskud, som vil gøre sig godt i forstørrelse? Det kunne være et superdejligt billede af børnene - eller børnebørnene, hvis du laver en gave til mormor. Måske har du nogle stemningsfulde rejsebilleder, der vil se flot ud på væggen? Du har sikkert også mange gode konfirmationsbilleder, der kan bruges, hvis dine børn er konfirmeret.
 • En anden måde er, at du beslutter dig for, hvilket motiv du gerne vil have på dit vægbillede. Dernæst tager du dit kamera eller telefon og går på jagt efter det perfekte motiv.

Design selv dine fotolærreder og plakater online

Når du laver fotolærreder eller plakater online, kan du vælge mellem mange forskellige produkter og designs, så du altid kan finde noget, som passer lige præcis til dig og dit hjem. Du kan for eksempel få trykt din fotoplakat med egne billeder. Du kan vælge den helt klassiske plakat, og du kan derudover også få trykt på andre materialer som fotolærred, akrylglas, træ og mange andre.

Hvad enten du vælger lærred, plakat, hård skumplade eller træ præsenterer du dine billeder på en flot og unik måde. Samtidig giver du dine billeder nyt liv og gør dem synlige i dit hjem, i stedet for de bare ligger på computeren. Uanset, hvilket produkt og format du vælger, når du designer et vægbillede som fx en fotoplakat med egne billeder online, vil du blive overrasket over, hvilken virkning dit billede vil få i dit hjem.

Du finder med garanti et produkt eller et format hos CEWE, der passer til dig. Vi har mange forskellige standardprodukter til forstørrelse af dine billeder samt et utal af forskellige formater og størrelser.

Når du laver et vægbillede hos os, tilbyder vi dig 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du mod vores forventning ikke er tilfreds med dine posters eller anden vægdekoration, kan du benytte dig af tilfredshedsgarantien og få et nyt vægbillede eller dine penge tilbage.

Hurtig og nem opgradering af hjemmet med nye billeder til din væg

Trænger hjemmet til en opgradering? Nogle gange har man bare lyst til, at der skal ske noget nyt, men det er ikke altid, der er overskud på kontoen til nye møbler eller tid til at male endevæggen og andre lidt større ting. Det er her, vores flotte vægbilleder kommer ind i billedet, så at sige.

Flotte plakater, fotolærreder og andre spændende og stemningsfulde billeder på væggene i forskellige størrelser og formater, kan opgraderer enhver boligindretning. Det er en nem og forholdsvis billig måde at forny udsmykningen af dit hjem. Tag udgangspunkt i de møbler, du har og den stil, du kan lide, og design selv flotte vægbilleder, der passer dertil. Der er mange fordele ved selv at designe din vægudsmykning, se bare her:

 • Du bestemmer motivet. Brug et billede, du har på dit kamera eller din telefon, og forstør det op til en flot udsmykning til væggen. Alternativt kan du finde et motiv i vores motivgalleri eller købe et motiv, så du kan lave, for eksempel, et af de populære verdenskort på lærred, eller hvad du nu har lyst til at få op på væggen
 • Du bestemmer også formatet og størrelsen. Vi leverer i alle de gængse mål og lidt til, så find det der passer til dig og dit hjem
 • Alt efter hvilket materiale du vælger at få trykt dine vægbilleder på, kan du få et billede, der udstråler eksklusivitet (se vores galleritryk), noget spændende fra en fotocollage eller noget helt klassisk, som plakattryk kan udstråle

Spørgsmål til online bestilling af vægbilleder?

Selvom det er nemt at bestille online hos os, kan der opstå spørgsmål. I så fald kan du kontakte kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.