Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Søde julegaver til børn med dine egne billeder

Få idéer til personlige gaver, som glæder i årevis, og som dit barn slet ikke vidste, at det ønskede sig!

Julen er børnenes fest! Og selvom julen er meget andet end gaver, må vi nok erkende, at gaver står højt på børnenes prioriteringsliste, når det handler om jul. Ofte er ønskelisten lang, men måske ikke så velovervejet – og hører du til dem, der gerne vil give en julegave, som barnet både bliver glad for og som kan bruges i årevis, så er du havnet det helt rigtig sted.

Dine billeder af barnet indeholder fantastiske minder, og det er dem, du skal bruge, når du laver julegaver til børn, for er der noget børn elsker, er det billeder af dem selv.

Julegaveidéer til små børn

Har du et barn i vuggestue- eller børnehavealderen, så tag et kig på vores mange fine og gode julegaveidéer her

Julegaveidéer til skolebarnet

Er du på jagt efter en gave til skolebarnet, så tag et kig på vores fine og søde gave her

Den mest personlige julegave til børn: CEWE FOTOBOG

Alle børn uanset alder vil elske at modtage en bog fyldt med billeder af dem selv og deres familie

Sød og miljørigtig indpakning til gaverne

En Fyld-selv gaveæske er den perfekte indpakning til gaverne – og den kan bruges igen og igen

Ofte stillede spørgsmål

Tjek vores FAQ for at få svar på dine spørgsmål

Hvis du er på jagt efter en julegave til det kreative barn, er vores Faber-Castell farveblyanter en oplagt kandidat. De fås i to varianter: klassiske farveblyanter og akvarelfarveblyanter, hvor man først tegner sin tegning med farveblyanterne for efterfølgende at stryge en fugtig pensel henover. Herved opnås den fine akvareleffekt. Du kan supplere dine farveblyanter med en kollegieblok, som barnet kan tegne i. Du kan også lave en dækkeserviet med billede. Den kan fungere som underlag, når det kreative barn underfolder sig ved bordet.

Er dit barn glad for spil? Så tag et kig i vores kategori Fotogaver. Heri finder du vendespil, spillekort og puslespil, fx Premium puslespil 40 brikker i kraftig karton og en praktisk ramme, så det mindre barn også kan være med. Er puslespillet til et større barn kan du tage et kig på vores puslespil fra Ravensburger, som fås med 500, 1000, 1500 eller 2000 brikker. Både dit motiv og antallet af brikker kan være med til at bestemmer sværhedsgraden.

Enten er ønskelisten alt for lang og fuld af gaveønsker, som med stor sandsynlighed ender i hjørnet inde på børneværelset – eller også er ønskelisten ikkeeksisterende. Vil du gerne give en gave, som holder resten af livet, en gave barnet ikke får af andre - og en gave som barnet stadig bliver oprigtig glad for, så skal du i gang med at lave en CEWE FOTOBOG med billeder fra barnets liv. Det er den bedste og mest personlige julegave, du kan give barnet, uanset hvor gammel barnet er. Er barnet i vuggestuealderen, vil en CEWE FOTOBOG Kids være helt perfekt. Heri kan du fylde 22 yndlingsbilleder, som den lille tumling selv kan bladre igennem. Er barnet i børnehavealderen eller større, vil en af de otte andre fotobogsformater være ideel. Du kan fylde fotobogen til barnet med billeder fra ferie, hverdag eller fest. Det er helt op til dig, men sjovest for barnet er det, hvis barnet selv er hovedperson i fotobogen.

Hos CEWE finder du ni forskellige fotobogsformater, og vores kundefavorit er CEWE FOTOBOG Stor, hvis størrelse svarer til et A4-blad. Tjek de mange formater og se, om den også er dit yndlingsformat.

Måske er du også interesseret i dette?

Her er lidt mere inspiration og gode juleideer til dig med børn

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG og vægbilleder. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.