Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Lav de sødeste julegaver til børn med dine egne billeder

Er du på udkig efter en sød, sjov og personlig julegave til børn? Design den selv, og læg en helt speciel gave under juletræet, der glæder igen og igen.

Julen er børnenes fest! Og selvom julen er meget mere end gaver, må vi nok erkende, at det ofte er gaverne, de små pus ser allermest frem til ved juletid. Derfor er julegaver til børn også noget helt særligt! Måske er ønskesedlerne lange, men vil du gerne give nogle specielle og helt personlige julegaver til børnene i familien, får du her nogle ideer til fotogaver, der kan noget ganske unikt.

Lille dreng sidder i sin seng og kigger i en CEWE FOTOBOG
Med en CEWE FOTOBOG som julegave kan du lade børnene gå på opdagelse i en verden af billeder

Fortæl historier med en CEWE FOTOBOG som julegave til børn

Den allerbedste historie er den om det barn, du har kært! Om livet, oplevelserne, minderne og alle de mange første gange. Og der er sikkert ikke nogen historie, et barn holder mere af at høre end historien om sig selv. Fortæl historien i billeder – udvælg en masse skønne billeder af barnet og saml dem i en CEWE FOTOBOG. En sød, spændende og personlig julegave, der giver børnene mulighed for at gå på eventyr i en verden af billeder. En fotobog er en oplagt julegave til børn, uanset deres alder. Er gaven til en lille tumling, er en babybog med tykke, afrundede sider et oplagt valg. Er barnet større, kan det være, at et fotoalbum i formatet kompakt panorama eller kvadratisk passer bedst. Udvalget af formater er stort! Glæd dig til at forære en unik julegave, der holder for evigt, og som skaber glæde gang på gang.

Giv vægbilleder i julegave til børn – flot dekoration til værelset

Lille pige kigger og peger på et vægbillede med et motiv af sig selv
Forær flotte vægbilleder i julegave til børn – perfekte til børneværelset

Hvad er bedre end et billede af mor og datter, to fnisende veninder eller måske alle søskende samlet? Udvælg et fint motiv, som du ved, barnet er vild med, og få det forstørret op som et vægbillede, du kan give i julegave. Med et vægbillede kan børneværelset få et ekstra personligt touch, og barnet kan glæde sig til at kigge på et – eller flere – skønne billeder hver dag. Du kan vælge mellem et hav af flotte materialer og rammer, når du bestiller vægbilleder som julegaver til børn. Design vægbilledet ud fra, hvad der passer bedst til det barn, der er så heldig at få billedet i julegave. Vi er sikre på, at vægbilledet vil skabe en masse glæde på børneværelset!

Sjove spil – et sikkert julegavehit til børn

To børn sidder ved et træbord og spiller vendespil
Spil er altid et sikkert hit som julegave til børn

Hvem lægger den sidste brik, og hvem får flest stik? Spil er og bliver populære julegaver til børn! Og endnu sjovere bliver det, når spillene er dekoreret med personlige billeder. Hvad med at købe et puslespil, du kan give i julegave? Find barnets yndlingsmotiv, og design og bestil hurtigt og let et puslespil med eget billede med 112 eller 266 brikker. Du kan også vælge et Ravensburger puslespil med helt op til 2000 brikker til de lidt mere garvede puslespilsbørn. Tror du, et vendespil falder i endnu bedre jord? Så find 25 herlige billeder, og køb et personligt vendespil som julegave – vi tør godt garantere skæg og ballade for både store og små!
Psst… Juleferien kan måske føles lidt lang for nogle børn, så juledagene er et ideelt tidspunkt at finde de nye spil frem.

Kreative julegaver til børn – til leg og farverig fantasi

Pige tegner med Faber-Castell farveblyanter
Lad børnene slippe kreativiteten løs med sjove og farverige julegave

Langt de fleste børn er vilde med farver og elsker at bruge deres fantasi til at tegne og male sjove skabninger. Derfor er de flotte farver fra Faber-Castell også oplagte julegaver til børn! Lad børnene slippe kreativiteten løs med farveblyanter eller akvarelblyanter i den bedste kvalitet. Julegaven bliver særlig personlig, når du dekorerer den metalæske, som farverne ligger i, med et personligt billede. Måske skal tegningerne eller malerierne udsmykkes yderligere af de små kunstnere? Til det egner fotoklistermærker sig godt. Klistermærkerne er også geniale på skolebøger eller som dekoration på en kop, en flaske, et penalhus eller en pakke. Du kan også købe personlige fotomagneter som julegave til børn. Glæd barnet med kvadratiske eller hjerteformede fotomagneter, og lad barnet hygge sig med at hænge dem op på opslagstavlen på værelset eller måske på familiens køleskab igen og igen.

Giv noget smart at drikke af i julegave til børn

Lille dreng sidder med et fotokrus i hånden
Lav nemt og hurtigt et fotokrus eller en drikkeflaske som julegave til børnene

Bestil et helt personligt krus med billede i julegave til børn! Det bliver lidt sjovere at drikke varm kakao eller saftevand, når kruset et designet med et billede af barnet selv eller måske af barnets yndlingskæledyr. Måske skal julegaven bestå af et flot porcelænskrus, et praktisk emaljekrus eller måske et cool tryllekrus? Der er mange krus at vælge mellem, og det tager ingen tid at designe og købe et fotokrus. Du kan også give en smart drikkeflaske med personlige billeder på til barnet i julegave. Drikkeflasken egner sig f.eks. supergodt til at tage med på tur, til at have med i skoletasken eller til at tage med til fodboldtræningen.

Vi håber, du har fået en masse inspiration til søde og sjove julegaver til børn! Du kan også finde mange flere ideer til julegaver til resten af familien i vores store juleunivers.
God fornøjelse!

Måske er du også interesseret i dette?

Her er lidt mere inspiration og gode juleideer til dig med børn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer til julegaver
  • Få endnu mere juleinspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige julegaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.