Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Hjemmelavede julegaver, du kan lave i weekenden

Mangler du stadig at få købt de sidste julegaver? Tjek vores idéer til hjemmelavede julegaver, der er personlige og ikke tager mange minutter at lave. Find dine bedste billeder frem og køb julegaverne nu!

Du vil gerne finde en personlig julegave til din mor eller dit barn, som ikke står på ønskelisten, men tiden er knap, og du kan ikke helt overskue alle de andre mennesker, der også er ude at juleshoppe. Det forstår vi godt, og derfor er vi klar til at hjælpe!

Hos CEWE kan du bestille alle dine julegaver online. Det eneste, du skal bruge, er dine personlige billeder og en pc eller smartphone, så har du snart årets hjemmelavede julegaver i hus. Læs videre og få fem gode idéer til julegaver, der er personlige, unikke og lidt anderledes. Og så tager gaverne heller ikke mange minutter at lave!

Lav et personligt mobilcover med billede

Kender du en, som altid er lidt kluntet og måske endda uheldig med sin smartphone? Hvis svaret er ja, så er den oplagte hjemmelavede julegave et mobilcover. Udover at beskytte telefonen mod skrammer og stød, kan du dekorere den med et fint billede, du selv har taget.

Der er mange forskellige covers at vælge imellem. Prøv for eksempel et gallery cover eller et silikone cover mat, der er vores nye mobilcovers i shoppen.

Lav det flotteste mobilcover online eller i vores foto app.

Giv et puslespil med timevis af underholdning

Vi har puslespil i forskellige størrelser alt efter, hvor tålmodig den, du giver den hjemmelavede julegave til, er. Fra det lille foto puslespil med 112 brikker til det helt store Ravensburger puslespil med 2000 brikker. Og hvis puslespil ikke lige er sagen, kan du jo også overveje et vendespil, som du naturligvis også designer med dine egne billeder.

Se vores spil og find den personlige julegave i dag.

Krus er den perfekte hjemmelavede julegave

At lave julegaver selv behøver faktisk ikke kræve meget tid eller særlige evner. Har du ét rigtig godt foto, er det alt der skal til for at få en unik, hjemmelavet julegave som for eksempel et krus med billede.

Find dit sjoveste, hyggeligste eller smukkeste billede frem og få det printet på et fotokrus som et emaljekrus eller måske en drikkeflaske. Så kan du lade den heldige modtager starte hver morgen med kaffe eller te fra et krus, som vækker glæde og gode minder. Et fotokrus er julegaven, der både er sjov at modtage og sjov at give.

Bestil et eller flere fotokrus her – måske skal du også selv have et?

Bestil et flot vægbillede med varme minder

Det tager virkelig ikke lang tid at lave et vægbillede, som kan gøre en stor forskel i hjemmet. Når du laver et vægbillede, skal du faktisk blot finde ét fint billede, beslutte dig for et materiale og en størrelse, og få minutter senere har du lavet et helt unikt kunstværk. Hvad med et billede på fotolærred, billede på akrylglas eller aluminiumsplade?

Find for eksempel et godt billede af dig og dine børn eller dig og dine søskende og bestil hjemmelavede julegaver til dine forældre og dine søskende. Du kan lave vægbilledet i forskellige størrelser alt efter hvor meget du har lyst til, at det skal fylde i rummet.

Se det store udvalg og lav et vægbillede nemt og hurtigt.

Lav lynhurtigt en flot fotobog i appen

Vil du lave en fotobog som en årbog eller en barnets bog, kan der godt gå mange timer med at udvælge billeder, skriver tekster og finpudse designet. Men du kan faktisk også godt lave og bestille en flot fotobog på en enkelt aften i weekenden. Hemmeligheden bag en hurtig hjemmelavet julegave er at bruge indstillingen ”smart valg” i vores foto app, når du laver fotobogen.

Når du skal vælge billeder til bogen, kan du bruge ”smart valg”. Så analyserer appen dine billeder og vælger de bedste ud. Appen kan også selv fordele billederne på siderne. På den måde er det hurtigt at lave en fotobog, uanset om billederne er sorteret eller ej. Prøv for eksempel en CEWE FOTOBOG Kvadratisk, der har et mindre format, der passer godt til en mindre begivenhed som en fest eller en udflugt.

Download vores app til iPhone eller Android her.

Tip: Har du gemt dine billeder i CEWE myPhotos, tager det heller ikke lang tid at lave fotobøger i vores fotoprogram. I programmet skal du blot lade assistenten gøre arbejdet for dig.

Vi håber, at du allerede er i gang med at bestille dine hjemmelavede julegaver. Ellers finder du flere fotogaver og idéer til julegaver her. God juleshopping hjemme fra sofaen!

Er der flere du mangler gaver til?

Tag et kig i vores mange gode gaveguides og få masser inspiration til årets julegaver

Guides til vores 3 julegavefavoritter

CEWE FOTOBOG, fotokalender og vægbillede er vores tre største julehits. Se, hvordan du laver den perfekte julegave!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.