CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Hvordan vil du bestille?

CEWE-app: Når og hvor du vil!

Design selv din fotobog eller lad appen gøre det automatisk. Til store projekter anbefaler vi, at du henter fotoprogrammet til computer.

Download fotoprogram

CEWE FOTOBOG – lav fotobøger med dine bedste minder

Gode minder fortjener kun det bedste! Vores prisvindende CEWE FOTOBOG er også Europas mest populære – prøv den til dig selv eller giv den i gave.

Læs her på siden om:

Køb mere og spar mere!

Fyld varekurven og få mere for pengene
10%
ved køb for min. 699 kr. med værdikode: 10PROCENT
15%
ved køb for min. 1.099 kr. med værdikode: 15PROCENT
20%
ved køb for min. 1.499 kr. med værdikode: 20PROCENT

Vi hjælper dig i gang med fotobogen

Ofte stillede spørgsmål om CEWE FOTOBOG

Vi har samlet de spørgsmål, vi oftest møder, når den første fotobog skal laves

Alle vores fotobøger passer til alle anledninger og aldre. Men er fotobogen til et lille barn, anbefaler vi CEWE FOTOBOG Kids, som er særligt solid og har spiralryg. Den er derfor en rigtig god babybog. CEWE FOTOBOG Stor og Stor Panorama er to af vores kundefavoritter, som giver god plads til alle billederne, tekst og cliparts, Hvis du har flest "liggende" billeder, vil et "liggende" format passe godt. "Stående" format passer dog typisk godt til mobilbilleder, som man har en tendens til at tage på højkant.

Vores fotobøger er flere gange blevet kåret som bedst i test.

Prisen på din fotobog afhænger af hvilken størrelse fotobog, du vælger, men også dit valg af papirtypre og sideantal har indflydelse på, hvilken pris din fotobog ender på. Effektlak koster også lidt ekstra. Den billigste papirtype er digitaltryk standard. Du kan læse mere her om, hvad en fotobog koster.

Ja, det kan du godt. En af dine kundefordele, når du handler hos CEWE er, at jo mere du fylder i din varekurv, jo mere værdi får du for pengene. Du kan spare op til 20 %, når du køber for minimum 1.499 kr. Og når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du – udover konkurrencer, inspiration og nyheder – en værdikode på 20 % til din næste CEWE FOTOBOG og vægbillede. Du kan dog kun indløse én kode pr. ordre.

I fotoprogrammet er der altid et ikon i navigationen i højre side med en smiley i grøn, gul eller rød. Denne indikerer kvaliteten af dit billede i forhold til om opløsning er god nok. Du bør undgå røde smileys for at få et flot resultat. Markerer du flere sider på én gang og klikker på ikonet, vil fotoprogrammet vise smileys hen over alle dine fotos på én gang, så du kan få et overblik i sideoversigten. Dette er smart, hvis du har glemt at tjekke undervejs og ikke vil sidde og gøre det enkeltvist. Har du gjort det ved en fejl, skal du blot klikke på smiley-ikonet i menulinjen igen, så forsvinder de.

I oversigten med alle siderne i din fotobog er der til sidst en knap, hvor der står + 4 sider. Når du klikker på den, indsættes fire ekstra sider.

Vi har to typer af papirkvaliteter, som du kan lave din fotobog med.

Digitaltryk: printes på papir og giver en standard bogindbinding med "top" i midten. Fotopapir: Fremkaldes på fotopapir og giver en layflat-indbinding, som er flad i midten af bogen, så du kan sætte panoramabilleder over to siden uden at miste noget af billedet.

Vælg mellem disse:

 • Fotopapir blankt
 • Fotopapir halvmat
 • Fotopapir premium mat
 • Digitaltryk standard
 • Digitaltryk blankt
 • Digitaltryk mat
 • Digitaltryk standard (100% genanvendt papir)

Du kan også læse mere om papirtyper.

I vores fotobøger har vi ingen maksimal grænse på antal af billeder, så du kan sætte så mange billeder ind, som du ønsker. Dog skal du for din egen skyld være opmærksom på, at billederne jo bliver mindre, jo flere du sætter ind per side. Vi anbefaler ikke at have for mange billeder per sid Hos CEWE kan du lave fotobøger med op til 202 sider afhængigt af hvilken type fotobog, du vælger.

Det er atltså op til dig, men vi anbefaler ikke at have for mange billeder per side, da det nemt kan se rodet ud. Du kan med fordel variere imellem siderne, så du på nogen lader et enkelt billede fylde hele siden og på andre sætter flere ind. De store fotobøger kan selvsagt bære at have flere billeder per side uden, at virke overfyldte.

Det behøver ikke at tage lang tid at lave en fotobog. Det, der tager længst tid, er at finde og sortere de billeder, du vil bruge. Dette gør du hurtigst med en nem billedoverførsel til CEWE myPhotos. Eller har du kun mobilbilleder, sorterer du dem bare direkte i CEWE myPhotos appen, som også sikrer dig sikker og gratis back-up.

Herefter kan du nemt og hurtigt lave din fotobog ved at bruge en af vores designskabeloner og indsætte dine billeder - eller endda bruge vores designagent, som selv sætter dine billeder ind, hvorefter du kan lave dine egne justeringer efter behov. Med vores designtips kan du godt lave en fotobog på en aften.

Har du taget dine fotos med et spejlreflekskamera og uploadet dem direkte til computeren via hukommelseskortet eller med kabel, er de med stor sandsynlighed i så høj opløsning, at du kan forstørre dem på selv store sider. De fleste fotos taget med en nyere smartphone er også i høj opløsning, men vær dog altid opmærksom på efterbehandlingen:

 • Har du sendt dem via mail eller WhatsApp i lavere opløsning?
 • Har du hentet dem fra Facebook?
 • Eller har du højreklikket og trykket ”gem som” fra din GooglePhotos backup i stedet for at downloade dem?

Dette er alle scenarier, som giver dig billeder i lavere opløsning. Så sørg altid for at bruge dine fotos i den originale kvalitet. Har du nogle i lavere opløsning, kan du dog altid sætte dem ved siden af hinanden i en collage, så du bruger dem i mindre format. Smileyen i menulinjen vil fortælle dig, om de er gode nok til en grøn eller gul smiley.

Det betyder, at dine fotos er i så lav opløsning, at de vil blive meget grynede og uklare, når de bliver trykt i fotobogen. Det er derfor en advarsel til dig for at sikre, at du er opmærksom på det. Du behøver dog ikke nødvendigvis at slette billedet for at få et flot resultat. Hvis du markerer billedet og trækker fra hjørnet og indad, så billedet bliver mindre, så vil advarselstrekanten forsvinde, når opløsningen er acceptabel. Forsvinder trekanten ikke, anbefaler vi dig at bruge et andet foto i stedet.

Ja, har du ikke fået svar på dine spørgsmål her på siden, kan du selvfølgelig ringe til vores danske kundeservice på: 7879 7803.

Du kan også deltage i vores webinarer, som er helt gratis. Vores dygtige underviser, Per, guider dig og kommer med gode ideer og en masse guldkorn til din CEWE FOTOBOG og til vores fotoprogram. Vi afholder jævnligt webinarer om aftenen à ca. 1 times varighed, og du tilmelder dig her på cewe.dk.

Formater og størrelser – alle bedst i test

 • Stor – en bestseller til alle
 • Stor Panorama – fotobogen i tværformat
 • XL – Fin kvadratisk bog i 30 x 30 cm
 • XXL – populær til bryllupsbilleder
 • XXL Panorama – ideel til storslåede naturfotografier
 • Kvadratisk – en lille kvadratisk fotobog på 21 x 21 cm
 • Kompakt panorama – en mindre fotobog på 19 x 15 cm med plads til eget design
 • Kompakt kvadratisk - flotte billeder i praktisk størrelse
 • Babybog - Kids er en særlig fotobog, som din baby sikkert kan bide og bladre i

Vær opmærksom på, at ikke samtlige formater kan kombineres med samtlige papir- og tryktyper, men langt de fleste kan. En fotobog i formatet Stor, kan fx trykkes med fem forskellige papirkvaliteter, og det er netop en af de faktorer, som gør den til en favorit. Ydermere kan du vælge mellem mange forskellige omslag.

Prisvindende tilvalg til din CEWE FOTOBOG

Hvor vil du lave din CEWE FOTOBOG?

Dine fotobøger kan altid gemmes og findes frem igen, når du vil arbejde videre på dem

CEWE-app

 • Design og bestil, når du er på farten
 • Enkle designmuligheder
 • Gem dine projekter i appen
Vi anbefaler

CEWE Fotoprogram

 • Alle funktioner og designmuligheder
 • Ideel til store CEWE FOTOBOG projekter
 • Downloades gratis til Windows, Linux og Mac

Design fotobogen online

 • Opret en konto og gem din fotobog online
 • Arbejd på din fotobog fra forskellige enheder
 • Stort udvalg af designs

Inspiration til din CEWE FOTOBOG

Sammensæt din fotobog

Her finder du alt, du har brug for at vide om papirtyper, indbindinger, omslag og tilvalg, før du laver en CEWE FOTOBOG

CEWE FOTOBOG anmeldelser

Gode tips til din næste CEWE FOTOBOG

Inden du går i gang med din fotobog, er der nogle ting, som er gode at tænke over. Her får du nogle tips, som kan gøre bogen endnu bedre:
En computer, tablet og mobil med fotoprogram som du kan vælge imellem, nå du skal lave fotobøger

Hvordan laver jeg min egen fotobog?

Start med at vælge, hvordan du vil lave din egen fotobog: Computer, tablet eller telefon? På computeren kan du desuden vælge mellem at lave fotobøgerne online eller i vores fotoprogram.

Har du alle billederne på mobilen, foretrækker du måske at bruge vores foto-app. Eller upload dem til CEWE MyPhotos appen via mobilen, det gør billeddeling og -sortering langt nemmere! Ydermere kan du så lave fotobøger med dine mobilbilleder på computeren.

Vælg bogstørrelse og papirtype. Du kan herefter designe fotobogen selv eller bruge vores designagent. Læs gerne mere i vores guide om at lave en fotobog.

Eller gå direkte i gang med fotoprogrammet, appen eller online.

En mobil og computer med fotoprogrammet og hvordan, man laver fotobøger med tekst

Lav din egen fotobog med tekst

Kunne du tænke dig at lave en flot fotobog med plads til tekst og med dine billeder trykt direkte på siderne?

Du kan vælge mellem flere måder, når du skal lave fotobøger med tekst: Download vores gratis fotoprogram eller brug vores foto app. Vores designsoftware giver dig flest designmulighed, og du kan sætte forskellige teksttyper, skriftstørrelse osv. ind. Du kan nemt overføre dine billeder fra mobilen til pc ved at bruge CEWE myPhotos.

 • Klik på ”Ny tekst”-ikonet i den horisontale værktøjslinje øverst oppe. Klik på det sted på din side i fotobogen, du vil indsætte teksten, og et skrivefelt dukker op, når du trækker musen. (Og bare rolig; selve feltet forsvinder igen, mens teksten bliver).

Sådan indsætter du tekst i fotobogen fra vores app:

 • Klik på Tekst i øverste menu og vælg skrifttype. Klik på Tekst igen og et tekstfelt er nu dukket op på din side
 • Klik på tekstfeltet og skriv din tekst og klik OK