CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Hvordan vil du bestille?

CEWE-app: Når og hvor du vil!

Design selv din fotobog eller lad appen gøre det automatisk. Du kan også lave fotokalender, vægbilleder, kort og meget andet.

Download fotoprogram

Få mere ud af dine yndlingsbilleder

Til fester, efter ferier, året rundt. Få idéer til, hvordan du bruger dine bedste minder

Alt til ferien

Gør ferien endnu bedre med de bedste fototips og inspirerende sommer-musthaves!

De bedste rejseminder

Få masser af inspiration til dine fantastiske rejsebilleder! Den bedste kur mod post-ferie-blues.

Tag endnu bedre sommerbilleder

Her finder du alle vores fototips og tricks, så du kan tage dine billeder til næste niveau.

Skal du holde stor fest?

Få inspiration til personlige invitationer, takkekort gaver, bordkort, menuer og billeder som pynt til festen.

Efter festen

Brug de mange smukke konfirmations- og festbilleder i en fotobog om dagen og i takkekort til gæsterne.

Alt til bryllupsfesten

Lad dig inspirere til den store dag! Find alt til bryllupsfesten – både før, under og efter festen.

Alt til din årbog

Kig tilbage på året, der gik, i en årbog. Få vores bedste ideer til, hvordan du laver din egen årbog for 2023.

Seks geniale gaveguides!

I tvivl om, hvilken gave du skal give? Tag et kig i vores mange gaveguides, og få masser af gaveidéer.

Ideer til babytiden

Fototips, alt til dåb og navngivning, barnets bog-ideer og gaver til baby. Bliv inspireret her.

Aktuelle fotokonkurrencer

Vores produktudvalg

Se de seneste nyheder fra CEWE

Fotoklistermærke

Brug dine fotominder som dekoration til festen, på skolebøger og gaver.

49,00 kr.*

Foto Puzzle Børn

Til små og store puslespilsfans: Brug dit billede på et puslespil og giv en gave, som vil blive elsket.

fra 199,00 kr.*

Fotoplakat med kort

Dit yndlingssted på væggen: Gør dit bedste rejseøjeblik til en flot plakat med kort.

fra 199,00 kr.*

Plaid

Brug dine hyggeligste billeder på et varm og blødt tæppe med billede.

fra 499,00 kr.*

Kort med fotoindstik

Til dåb, konfirmation, bryllup, jul - eller bare fordi. Lav søde og stilfulde kort med udtageligt billede.

189,00 kr.*

Biobaseret mobilcover

Sæt nye standarder med et biobaseret cover - det bæredygtige valg!

489,00 kr.*

Gratis lagring af ca. 5.000 billeder

Gem billeder, videoer og billedprojekter trygt i vores billedlagringstjeneste CEWE myPhotos

Hvad synes vores kunder om CEWE?

Hvorfor vælge CEWE?

Vi er en Skandinavisk virksomhed, og vi er stolte over at være en del af Europas førende fotoservice.
Vi er først tilfredse når du er tilfreds. Derfor tilbyder vi altid vores kunder 100% tilfredshedsgaranti.
Har du spørgsmål? Vores danske kundeservice er klar til at hjælpe dig.

Få mere ud af dine billeder hos CEWE

Hos CEWE.dk får du mere ud af dine billeder. Vores kunder bedømmer os løbende på Trustpilot, og du kan altid gå ind og se vores gode score og de nyeste anmeldelser. Læs om hvordan Leonora Grigat laver fotobøger, og hvad fotografen synes om CEWEs fotoprodukter.

Vi tilbyder mange forskellige typer af fotoprodukter, f.eks. vores populære fotobog, hvor dine fotos printes direkte i en rigtig bog. Derudover kan du også lave personlige invitationer, årbog, vægkalender, vægdekorationer og meget mere. Se også vores anbefaling til den bedste fotobog for dig.

Billeder taget med mobilen

Har du taget alle dine billeder med mobilen, kan du stadig meget nemt lave alle fotoprodukterne på computeren. Se her hvordan du nemt overfører billeder fra mobil til PC.

Personlige fotobøger – hvad er fordelene?

Fotobøger er moderne udgaver af de traditionelle fotoalbum. Dine billeder og evt. tekster trykkes direkte på bøgernes sider. Du har samtidig mulighed for at designe bøgerne, præcist som du ønsker det.

Nogle af de mange fordele er:

  • Dine personlige fotos bliver trykt direkte i en rigtig bog.
  • Du kan få mellem 26 - 154 sider med dine bedste billeder.
  • Du kan nemt indsætte flere billeder og personlige tekster på hver side.
  • Der er mange forskellige bogstørrelser samt flere indbindings- og papirtyper at vælge imellem.
  • Du kan gratis benytte de skabeloner, cliparts, rammer m.m., du finder i softwaren.
  • Du får 100% tilfredshedsgaranti.

Bogen bliver dit personlige og moderne fotoalbum, hvori du kan præsentere dine yndlingsbilleder fra ferier, fester og meget mere. Fotobøgerne, og vores andre fotoprodukter, er desuden ideelle som gaver til familie og venner.

Skulle det mod vores forventning ske, at du ikke er tilfreds med dine fotobøger, så yder CEWE.dk 100 % tilfredshedsgaranti på bøgerne og på flere andre fotoprodukter, f.eks. på plakater, fotoplakat og foto på lærred samt på din fotokalender. Det betyder, at du enten kan få et nyt produkt eller pengene retur.

Kom i gang allerede nu

For at kunne lave din egen fotobog skal du downloade vores gratis bestillingssoftware. Softwaren gør det nemt at vælge layout og indsætte dine billeder, så du får et produkt, som du bliver 100% tilfreds med. Bestillingssoftwaren kan desuden også bruges til at lave flere andre af vores fotoprodukter, f.eks. billedfremkaldelse og invitationer - herunder bryllupsinvitationer, konfirmationsindbydelser og fødselsdagsinvitationer.

Hvis du har brug for hjælp til at lave dine fotobøger, så kan du tilmelde dig et af vores online kurser, hvor du vil blive guidet igennem processen. Du kan også se en af vores instruktionsvideoer, der viser dig hvordan du bedst laver fotobøger, der passer til dine behov.

Andre fotomuligheder

Vi tilbyder også mange andre muligheder. Du kan fx downloade vores foto app, hvor du bl.a. kan sende et postkort fra ferien. Du kan også bestille almindelige postkort via vores hjemmeside i sæt af 10 styks, ligesom du har mulighed for at lave specifikke takkekort eller julekort med foto.

Eller du kan udsmykke dit hjem med fotocollager og sort-hvide billeder til væggen. Endelig kan du naturligvis også læse mere om fotofremkaldelse: Bestil i dag og fremkald billeder hos CEWE. Vi har vundet mange kvalitetstest for såvel fotobøger som enkeltvise billeder i print og forstørrelser. I samme prisvindende printkvalitet kan du også fremkalde Instagram billeder og billeder fra Facebook – ligesom det er tilfældet med de altid populære babybilleder og andre gode billeder. Hvis du har et lille barn, kan du lave en babybog med billeder, som barnet selv kan bladre i og sågar savle på, uden at fotobogen går i stykker.

Brug desuden et af dine yndlingsmotiver til at lave dit eget cover, fx et iPhone cover. Eller hvad med et puslespil med eget foto, som er en perfekt, kreativ gave til ham eller til hende, som du ikke ved, hvad du skal give. Det kan fx også være en personlig gave til mors dag.

Inden for fotokalendere er der forskellige varianter som bl.a. en ugekalender, fødselsdagskalender, planlægningskalender eller en evighedskalender.

Lav gaver fra hjertet hos CEWE

Hos CEWE er vi eksperter i gaver fra hjertet. Det vil sige personlige og unikke gaver, som er lavet specielt til en person, du synes særlig godt om. Vi har et væld af flotte produkter, som er klar til at blive fyldt med dine personlige billeder. Få inspiration til gaver, som du selv laver med dine bedste fotos. Du kan lave alt fra køleskabsmagneter til en fin fødselsplakat eller du kan tjekke vores side med forslag til sjove gaver.

Alle sætter pris på en gave fra hjertet, der er fyldt med varme tanker om modtageren. Og hos CEWE har vi gaver til alle livets store og små øjeblikke. Du kan finde gaver til din teenagesøn, der skal ud at rejse, din onkel, der fylder rundt eller din søster, der netop har fået sit første barn. Der findes nemlig mange anledninger at give en personlig fotogave på. Find bryllupsgave idéer, se hvordan du laver en personlig gave til konfirmanden og få inspiration til mors dag.

Inspiration til at lave flotte fotoprodukter

Kender du det, at du har taget en masse billeder til en fest eller på en rejse, og når du så vender hjem, bliver fotografierne blot liggende på din mobil eller dit kamera? Med vores online fotoservice ønsker vi at gøre det nemmere for dig at få dine billeder ud af leve, så du får det bedste ud af dine minder. For det er nemt at lave flotte fotoprodukter, uanset om du har 1, 10 eller 100 gode billeder, du gerne vil bruge. Tag en tur rundt på vores inspirationssider og se hvordan du kan bruge dine yndlingsbilleder i mange spændende fotoprodukter.

Her er nogle udvalgte inspirationssider, som kan være lige den inspiration, du mangler:

  • Skal du giftes og vil du gerne fejre det med en fest, må du naturligvis invitere nogle gæster til den store dag. Og hvem vil ikke gerne sende nogle flotte invitationer ud? Lav selv bryllupsinvitationer med dine egne billeder og i et design, du vælger. Husk også at afrund brylluppet fint med vores personlige takkekort til bryllup.

  • Er det blevet forår og har du et barn, som skal konfirmeres? Få idéer til konfirmationsgaver til ham og til hende. Skab den flotteste konfirmationsfest med personlige fotoprodukter, som du selv laver med dine egne fotos! Få inspiration til at lave indbydelser, bordkort og pynt til din konfirmationsfest.

  • Har du været på en spændende rejse til et smukt land, kommer du formentlig hjem med en række oplevelser, du sent glemmer, og et kamera fyldt med fantastiske billeder. Forevig dine rejseminder i en fotobog, så du altid har gode stunder at se tilbage på. Få inspiration til at lave den smukkeste rejsebog, som du kan dykke ned i, når det passer dig. Se også hvilke andre fotoprodukter, du kan bruge dine rejseoplevelser på.

  • Vil du gerne give en hjemmelavet gave, men har du ikke evnerne eller tålmodigheden til at strikke et sæt hue og vanter? Så er CEWEs mange gaveidéer din redning! Vores fotoprodukter er nemlig alle oplagte gaver, som du selv laver med dine egne fotos gerne i en rolig krog af dit hjem. Se hvor nemt det er at lave hjemmelavede gaver, der ser professionelle ud og har et personligt touch.

Når det er jul...

Hos CEWE finder du også en lang række produkter, som er med til at gøre julen endnu bedre. Allerede fra slutningen af september kan du bestille din helt unikke chokolade julekalender med dit eget foto på. Vi har forskellige varianter, så du kan lave en julekalender, som passer til dig:

Du kan undgå de lidt kedelige, generiske kort og lave dine egne julekort med foto og glæde familie og venner med et personligt kort. I en ellers meget digital tid skaber et kort i postkassen endnu større begejstring.

Er du løbet tør for gaveidéer? Så er der heldigvis også inspiration til personlige julegaver og ikke mindst kalendergaver her hos CEWE, hvor du også er garanteret at give noget, som dine venner eller familiemedlemmer ikke har i forvejen eller får af andre. Du kan også få inspiration på vores sider om julegaver til mor og hende, der ikke ønsker sig noget, samt julegaver til far. Alle vores produkter er nemlig unikke, fordi du sætter dit eget foto på.

Gør status for året, der gik, med billeder

Med julen nærmer året sig sin afslutning. Derfor er denne tid på året perfekt til at gøre status over året, der gik: Hvad er der egentlig sket i løbet af det seneste år? Der er sikkert nogle store begivenheder, som du husker med det samme. Men måske er der også nogle mindre aktiviteter, som skovturen i det tidlige forår, der også er værd at mindes.

En måde at huske alle begivenhederne på er at samle minderne og billederne i en mindebog eller årbog, så du nemt kan se tilbage på året, der gik. Det er vældig underholdende at sætte sig i sofaen og tage en tur 2 eller 10 år tilbage i tiden og se tilbage på festlige eller skelsættende begivenheder. Få inspiration til din årbog, så du gemmer minderne på den bedst mulige måde. Find også ud af, hvilke fordele der er ved at lave en årbog hvert år og gøre det til en fast tradition.

Køb mere og spar mere

Som kunde hos CEWE får du en række kundefordele. Jo flere fotoprodukter eller jo større fotoprodukter du køber – jo mere sparer du på den samlede pris af din ordre. Køber du eksempelvis for minimum 699 kr. får du en værdikode, så du sparer 10% på ordren. Vær opmærksom på, at du kun kan bruge én værdikode pr. ordre.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så får du jævnligt information om værdikoder, sjove konkurrencer, hvor du kan vinde flotte præmier, inspiration og tips til at lave flotte fotoprodukter, og nyheder om for eksempel nye produkter i shoppen.

Kundeservice

Har du spørgsmål til nogle af vores fotoprodukter, så kontakt vores kompetente kundeservice på tlf. 78 79 78 03 eller support@cewe.dk.

Nyhedsbrev

Velkomstfordel ...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på din første ordre.
Ved tilmelding accepterer du vores Datapolitik, som du finder nederst på siden. Du kan til enhver tid afmelde dig via link i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun 1 klik tilbage

Af databeskyttelsesmæssige årsager modtager du snart en bekræftelses-email.

Klik på bekræftelseslinket i e-mailen for at aktivere dit tilmelding til nyhedsbrevet.

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Beklager!

Der er desværre opstået en fejl.

Vi kunne desværre ikke tilmelde dig til vores nyhedsbrev!